Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno kako je taj decko propao, eto everton trazi samo 5 milijuna ali ipak ga niko nece. Zasto nemozemo objektivno ocijeniti kvalitetu nasih igraca, Besic je najbolji primjer, svaki igrac koji zna hodat proglasavamo svjetskom zvijezdom i zato jesu ocekivanja tako nerealna sta se reprezentacije tice. Imamo 3-4 igraca koji nesto vrijede sve ostalo su polovnjake kao ovaj Besic.
Na stranu povrede, sjebao ga je mentalitet nadrkanog pubertetlije koji je mislio da je cijeli svijet njegov. Ne možeš gađat ljude žvakama po utakmici, pogotov ne igrače kojima je fudbal usputna stanica (ko se sjeća, sjeća).
slomi ga balkanski mentalitet...zato nikad nije ni zaigrao posteno...izbacili ga iz njemacke reprezentacije...jedino ce mo se sjecati tekme...protive Velsa kad je sustigao Baile-a...
slomi ga ona povreda a momak je igracina..