Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blatini Michel
jedino posteno ovdje je da si posteno naplatio..
Platini vrati pare!
Koji su ovo banditi gori od politicara , cuj usmeni dogovor ej ba hahaha pa nije 100 eura majku mu.Banda !
ovi arapi vodu rat protiv njega i blattera da bi preuzeli FIFU.. tako je arap iz saudijske arabije vodja UN Human Rights
...keranje lopte kao medij za "anger management" i upravljanje masom iz donjeg ešalona kapitalističkih sustava. a onaj blatnjavi i ovaj krompiravi kao fizički prikaz "masnog biznisa".
platiMi!!!
Poštenjačina je to velika...
Haman ko Bake, Chovo i Dodik zajedno! Shala, ovim nashima niko ni blizu!
"Ti si mučki provokator"
cuj platini, ak to jos jednom uradis ja se budem naljutil na tebe
ne kenjaj matori
Mamu ti Lopovsku! Nikad neces biti glavni! BAJBUKANA!
a ti a ti jedi govna platini
lutvo-brko-mulalic -sablja
A jesam se ismijao kad je izjavio da je mislio da po svicarskom zakonu usmeni I pismeni dogovor imaju istu tezinu... :-) Pricamo o Platiniju :-)
Morda je cojk diplomiro Pravo u Travniku!
ne daj se platini,kurko bi bosna vidila baraza da nisi prosiro EURO. kurko bi EURO vidila sjeverna irska,island,slovacka,wels.....
Glup ti komentar.
blatit blattera blatit platinija, izblatit obojicu....blat blat
Ima i ljekovitog blata!