Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E toga se i bojimo. Trka je njihov glavni adut. Skacu, snazni. I onda normanlno da ce imati prilike.Kako se nasi fudbaleri nemogu takmiciti u trci sa S.Ircima najrealnije bi bilo ,igrati oprezno ,ako treba i zatvorit sve prolaze ,navuci S.Irce da se razmasu i onda im ga iz kontre sloziti. U suprotnom svaki laik vidi da nismo nasli igru niti igrace. A za ta tri dana tesko da cemo je naci.
Kad mi budemo trenirali kao Irci, onda ih gazimo kao plitak potok.
Da budem iskren, i ja sam jos prije 7 dana mislio o tome.. i smijao se kako ce Sjeverna Irska docekati Irsku, jer i kod njih je stanje ovim Brexitom prodrmano.. ali nadam se da ce se ipak u BiH odigrati dvije utakmice :)
Jedino mi smatramo i dalje da smo ozbiljna reprezentacija i da nas se drugi boje.. to je zadnji put bilo 2014...vec 5 godina smo u konstatnom padu a ova godina je bila vrhunac tog pada... S druge strane, nije iskreno ni Sj. Irska nista bolja.
s pravom se nada...možeš zamisliti naše manekene kako šetaju i čekaš da Džeko ili Pjanić riješe sve jednim potezom a ljudi te poderaše uzduž i poprijeko.
Dje igra ovaj O Neil
Ovi Sj.Irci izgleda pokupili nas mentalitet....vec upisali pobjedu.