Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene ste zaboravili protiv Mexica?
gol godine zao mi je Zlatane
Svaka cast Mexes! Forzaaa Milaan.
Ja bih ovu vrstu golova nazvao \"Ibrahimovic gol\", jer dok ga on nije zazdio niko nije ni znao da se takav gol moze dati. Ipak je Zlatan dao ideju i on nije imao prazan gol, on je lobovo golmana.
ovo je mrak gool, momak je primio i isao da da gool. neki je opale pa gdje zavrsi, mexesu veci plus jer ipak on nije rasni strijelac kao ibra i njemu slični i iz tog razloga je bolji gol bravo
Ovo je cisti dokaz da je to pitanje srece a ne nekog majstorluka. Jedini koji je to radio sa planom je bio Rivaldo.
Pjanic:\"To je bila moja osveta\" Dzeko:\"Nemam dovoljnu minutazu\" Ibrahimovic:\"Sada sam englezima najbolji\" MEXES:Bitch pleasee!!! FORZA MILAN,allez Mexes!
Evo moj komentar: \"Je*o majku\" ...
Ja kad sam ovake golove davao,Mexes je govorio : \"Mama hajd mi namaži\"
ovo je bolji gol od ibrinog,ibra je imao prazan gol i nije ima igraca ispred sebe,dok je mexes imao igraca ispred sebe i golmana na golu
http://www.pik.ba/artikal/4651784/maskara-deborah/
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
sta je vama ?? Zlatanov gol 100 put bolji ovaj je skinuo loptu pa makazice a ibra direktor puno teze
škarica style zavladao xD
SVI GOLOVI NA 4 FUDBAL .COM
Extra Zgoditak,RESPECT !