Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd ne serte.
Pjanic je mladji dvije godine, procijenjen na ca. 25 mil. eura vec dvije godine, dok je Rakitic sa ca. 17 miliona, nakon prelaska u Barcelonu procijenjen na ca. 26 mil. eura. A moze se otici i na YouTube pa pogledati kako asistiraju i kakve golove daju i iz igre i iz slobodnjaka. :o)) Sto se "glavatih" tice, zapadna je Hercegovina po njima najpoznatija. I po bijelim carapama u mokasinkama.
Ante, upravo je skutorija poznata po svestenicima koji seksualno maltretiraju djecake. A i ti si bio djecak u tom kraju. Ja srecom, nisam. ;o))
Ne da Ante na Rakitica :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zeli i sarajevo titulu pa sta ?
Mi ( i Srbi i Hrvati i Bosanci ) smo retardirani i nista vise.