Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su ovi godina jos stogod osvojit, da je on bio na klupi.
Ne mozes drugacije ovu stoku od fudbalera ustrojiti. Cim im malo das prostora, odmah haos i javasluk. Isti je to mentalitet kao i obican narod
SVAKA ČAST!
Švabo je to
Rad red i disciplina. Narodi ove zemlje, ugledajmo se i krenimo i mi. To nam je jedini spas.
ko će voditi ovaj narod. ovi isti hamzi ga hop stručnjaci. sda,sds,hdz,snsd,sdp,sbb. do juče su svi zajedno radili u istom, a onda skontali da se i oni mogu obogatiti osnivajući druge stranke. hitler nama treba ali nema ga. jedi smeće narode glupi
Ein, zwei, drei. Samo to pali
Da sam na njegovom mjestu, nikad se ne bih vratio. Otjerali lika nakon sto je sve osvojio, zbog onog pedera pepa,koji bez pola milijarde nista ne moze uraditi.
" a ti si mi droga, zivota mi moga..."
Ko zna zna, lik dvije utakmice na klupi bayerna i odmah se vidi razlika, naravno ima tu jos podesavanja, ali ako ste gledali bayern drugacije igra, napad i samo napad bez obzira sto je 3-0.
Nešto dumam, najbolji sport je F1. Sjediš ko beg, pičiš ko mahnit i bezobrazne pare mlatiš
Jes tacno ako hoces neku manekenku da zbaris moras joj se upucavat sa kacigom da te prepozna al takav je zivot
Ti ne znas s kojeg vise nicka pises al' hajde...sve to sto si nabrojao stoji ali pod uslovom da znas voziti i to na vrhunskom nivou!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)