Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očigledno je da je namješteno a ovi iz jajca neće priznati
Pa vi se i ne pitate tu nista kao klub,jer ste dio hobotnice zvane Hercegovacko kladionicarsko politicki lobi,vi ste samo njene marionete koje su puki egzekutori i poslusnici dvoglave azdahe na cijim celima pise NS BiH i Kladionicarska mafija!
Kasumović glumi zeničkog Erdogana...
Olimpic pustio Čeliku, jasno k'o dan, i onda se oni bune što je Široki pustio Metallegheu! Uostalom, taj isti Metalleghe je dobio Čelik usred Zenice u prvom kolu, a u naredna dva susreta igrali neriješeno s njima! Čelik je sam sebi kriv, i to zna svako ko realno posmatra stvari.
pisam vam se na plasticnog isusa
Budala zna da je Siroki prodo ovu utakmicu, a kupio onu od Zelje u kupu. Ko ima para da kupuje taj i ide u europu i ne ispada iz premier lige.
namjesteno ne manjesteno svako ima pravo izvest tim koji zeli i igrat kako zeli. Pa da ste toliko bili sigurni u namijestanje kvota u kladuonici je bila 4,5 uplatis stotku i dobijes al to ne bitno. Godinama u Celik i stadion u Zenici se ulazu pare sva zbivanja od reprezentacije su dole.Celik je se godinama punio novcem a niko se nije zapitao gdje su novci toliki? Koje opljackao Celik i doveo Celik do ispadanja.
Da ponovim, ne smiješ svjesno izlazit sa slabijom postavom, jer to može uticat na ostatak PL, kao što u ovom slučaju jeste uticalo. Izlazi se u najboljem mogućem sastavu za tu tekmu (uvijek se ide s ciljem na osvajanje 3 boda). Nemojte prodavat priču Širokom ne treba...Njihovo je da se bore za svoje bodove jer jedino je to fair-play.
Kasum stari crveni kmer ojebina od čovjeka
jok nije namješteno, pa kako vas nije stid slavit uskrs i lagat da nije namješteno
Kako se neko usudio da sumnja u naše poštenje po kojem smo nadaleko poznati.
Odmah neka ispitaju kako je Čelik pobijedio Olimpic prošlo kolo Također radi kako je Olimpic prošle sezone pobjedio Sarajevo. Pa ćemo onda pričati tko je pošteniji.
Cijelu sezonu ne mogu nista i onda im svak kriv jer se probude minut do podne
Smješno da pitanje dali je namješteno, posebno u nas. Samo se sjetite Sarajeva i Olimpica nakon čega je pola RS ispalo iz Premier lige. Široki se jednostavno nije borio, a njihova je stvar kako ce da igraju.
Haha pa bar kod nas nema kodeksa ponasanja i nema morala ni po kojem osnovu tako ni po ovom sportskom. Balije moje nikad necete doci pameti.
Fudo ne daj se!
bolje vam je da sutite, pssst