Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad igracina, glavna karika Reala, mislim da je postavio rekorde po asistencijama, pao je pomalo u zaborav, steta.
On nije tako star da postigne jos koji rezultat u karijeri. On je ljudska velicina prije svega i vjerujem da ce doci bolji dani za njega. Forma mu pala od kako se ozeni, vjerovatno postize rezultate kod kuce.
Bruka je i sramota kako se neki klubovi odnose prema igračkim legendama kao što su Bale i Ozil. Bale je toliko pomogao Realu da osvoje sve što mogu da bi ga na kraju otjerali na ružan način, pogotovo na Zidana mislim. Ozil isto tako, ovo je samo dokaz kolika je legenda bio i ostao Ozil a to što Arteta neće da ga koristi jer igra formaciju "famoznu danas" 3-4-3, nek mu je sa srećom ali neće uspjeti sa tom formacijom niti bez Ozila Arsenal.
@Deutschland Bale nije htio da igra niti da bude dio kluba a imao je kontrakt koji ga je stitio i koji mu je garantovao isplatu plata. On je bezobrazno malo deriste. Na kraju se nije htio odreci plate i prijetio je da ce samo gold igrati do isteka ugovora. Malo procitaj poa onda pisi..
@Deutschland Poznat je Real po tome. Sjeti se samo Raula, čovjeka otjerali da bi Kristina nosila broj 7. Ista situacija bila sa Gutijem. Sad eto sa Bale-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100% je vec sredio ugovor za neki drugi tim...
Özil moze bit maskota Arsenala :D On predstavlja Arsenal kao niko drugo, slicno kao Arsenal je i on propao kao igrac..
kakvi retardi vode ovaj arsenal, e bas su ustedili sa platom od maskote u pm ... sprijecili bankrot eto
Daju 50mil za igraca a nemaju za maskotu, fuj! Lijep potez i svako ko ima para treba raditi ovakve poteze, drugome uljepsati i olaksati zivot! Respect!
Ovo je više prcanje Arsenala nego što on hoće da bude fin
350 000,-sedmicno...imali koje pitanje? Pametan je Özil i srcan..
plot twist: prodat ce Özila u januaru
Pa to je to, da njemu smanje imali bi za maskotu, ovako on ispade "frajer"
A mozes i biti maskota
@gooUser1584080734 s onim buljavim očima može bit samo strašilo
Podsjeca ga na Erdogana :))