Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Özil je ekstra momak, nikada se ne bi onako kofrčio da nije bio nečim izazvan...ako je tačno, Villa mi je zaista pao u očima...
To sve govori o c..i..g..a..n..i..m..a iz Barcelone .
To VILLA!!!!!! dobro bu mu spustil ovom peroguzanu haha
Ali zato 3000 preporuka. Samo se vi ložite, bekani, i podržavajte ovakvo \"novinarstvo\"
Ova \"izjava\" niđe veze s mozgom nema, sax samo tračeve skuplja po internetu. Prevrnuh milion portala, nigdje niko ozbiljan ne pominje nikakav islam, ali zato: ...The incident has created quite a stir on the internet, with widespread rumours circulating as to the specifics of what was said between the players... Goal.com
laže turčin, treba sve turke protjerati iz europe.
daj ba ozil ne zna subhaneke proucit a nesta prica o islamu
pa nije vam Islam neka jeftina pjevacica da tu tiraz pravite,,,, zalosni ste
rodila ga MAJKA :)
joooj kako ste, da nekazem sta... ova izjava je lazna koju je tweetala obozavateljka ozila,posto joj je idol dobio po nosu. prijatelji njeni su to odma retweetali ,kako to ide u danasnjem svijetu,ubrzo se \"vijest\" prosirila na facbooku,zatim na blogovima i na kraju su je preuzeli sportski portali iz francuske...i eto vam, sta mogu uradit \"drustvene\" mreze i portali (citaj: sarajevox) koji ne provjeravaju izvore.
100 % je istina ... firauni španci mrze muslimane... a tamo im sponzori muslimani...... trebo ga je ko brat zizu odma glavom :P
znači svaki put kada villa uvrijedi islam treba dobiti po žvaljama od keite, abidala i afellaya jer su oni muslimani. Mourinhova škola medijske manipulacija i traženja isprika za poraz!
Isus je bio Jevrej. I upravu si, samo to neki ne zele priznati, Bozic, a i Uskrs su jednostavno prije-krscanski Solarni praznici. To se sve zna.
SIGURNO MU OPSOVAO R.E.I.S.A.
Tito dragi, koliko lupetanja i gluposti na jednom mjestu...
Kršćani se mole nedjeljeom jer je kršsnstvo kao religiju utemeljio i institucionalizovao rimski Car Konstantin koji je bio pripadnik sekte SOL INVICTUS (nepobjedivo sunce) uvidjevši da u tadašnjem rimskom carstvu gubi primat po pitanju vjere. Isti je organizovao i Nikejski sabor, ćini mi se 357 godine na kojem su prihvaćena današnja 4 jevanđelja i Pavlove poslanice, te je formiran novi zavjet. Isus ( Isa a.s.) je bio nasljednik Davidove loze, odnosno legitimni kralj Izraela-jevrej, a uz to je pripadao Zelotima, jedinoj jevrejskoj, nazovimo sekti koja je prožala oružani otpor rimu. Pogledati pod Masada. Ovo je ukratko.
David Villa je potomak Arapa koji su 800 GODINA vladali Spanijom (Al (V) andalusom)! Za tih 800 godina, malo je sta ostalo \"hriscanskog\" u Spaniji! Pogledajte samo kako spanci izgledaju! Pogledajte samo koliko rijeci je porijeklom arapsko \"El Clasico\" je \"Al Clasico\" i td!