Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je zasluzio sve nagrade svojim nastupima i golovima. Za one koji se ne sjecaju postizao je golove u Superkupu Spanije protiv Sevilje, La Ligi protiv Reala na Bernabeu, protiv Arsenala u osmini finala LP, protiv Shaktara u cetvrtini finala, protiv Reala u polufinalu, protiv Manchestera u finalu LP. Mnogo njegovih golova je direktno donijelo bodove u La Ligi za Barcelonu. Ukupno je postigao 53 gola i uz to sve je imao cak 24 asistencije. Treba biti biti bezobrazan pa reci da nije zasluzio ovu nagradu
tako je...malo mu je falilo:D The full top ten is: 1 Lionel Messi (ARG) – FC Barcelona (38 votes) 2 Xavi Hernández (ESP) – FC Barcelona (11 votes) 3 Cristiano Ronaldo (POR) – Real Madrid CF (3 votes)
Ljudi, poznato je da c.ronaldo ima problema s novinarima od prije, ne zelim da poredim messija i c.ronalda ali ispada da se vec pomenuti ronaldo ne moze ni porediti sa xavijem, bar bi trebao biti blizu xavija ako ne i bolji po mom skromnom misljenju, ocekujem da ce ovako biti na oficijalnom dodjeljivanju zlatne lopte : 1.Leo Messi, 2.C.Ronaldo, 3.Xavi Hernandez.
Nije mi jasno sta se svadjate oko gluposti. I Messi i C. Ronaldo su fantasticni igraci samo sto igraju sasvim razlicitu igru (pri cemu mi se ne svidja igra ni jednog ni drugog -.-\') Ako cemo realno Messi nije zasluziuo nagradu pored drugih, boljih igraca.
JEL\' TI TO MILIONITA GLUPOST KOJU SI IZJAVIO
@hakija mene bi bilo sramota da mi trener ide i gura prste u usi drugih trenera! @napomena et nek ti je Ronaldu lijepa frizura, ko zadnji onaj seljak iz Buca Potoka sto po tramvaju pusta muziku, u nike tenama na federe itd itd. dabogda mu se ruka osusila ko mu ono na glavi napravi! i na kraju, i ja kazem hvala ti Boze sto zivim u vremenu kad mogu gledati ovog briljantnog fudbalera.
mrzim messi-a negledam utakmicu u kojoj igra on , jednotavno mi nije on fudabaler svi messi messi messi ... a u argentini nula u barsi je i buqets igrac pa tako i ostali...
3 Cristiano Ronaldo (POR) – Real Madrid CF (3 votes) dosta mogo je gore proci :D
IZABRAN OD STRANE NOVINARA!!! HVALA K*RCU NA UDARCU PA NOVINARI NE IZABRAŠE C. RONALDA, TAKVO MU PRIZNANJE NE TREBA. NEKA UNICEF BOY UZME TO NJESRA, SLAŽE MU SE SA FRIZUROM!
NK GOŠK Gabela
Dzaba mu sve nagrade, kad je bio i ostace HOBBIT! Jedina nagrada koju je zasluzio je oscar za Gospodara prstenova!
Hvala ti babo sto si me napravio u pravo vrijeme, jer sam ziv u vrijeme kada sport koji najvise volim igra najboljji igrac svih vremena--MESSI....
JEDAN JE MESSI
vrtni patuljak
@Grga Obrazuj se malo jarane
jbo vas messi ba,samo d.rkate na njega