Jedini trofej koji mu nedostaje
1

Messijev san je osvajanje SP-a u Brazilu

Totalsport
Lionel Messi
Lionel Messi
Najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi, otkrio je u ekskluzivnom intervjuu za argentinsku radiostanicu La Red da mu je velika želja i san osvojiti trofej s reprezentacijom, a pritom je jasno mislio na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Imao sam tu sreću da sam osvajao naslove, što timske, što individualne, ali nedostaje mi još jedan. Nadam se da ću ga osvojiti s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. To je moj san", rekao je Messi.

"Imali smo manjih problema na početku kvalifikacija kada smo izgubili od Venezuele i remizirali kod kuće s Bolivijom. Međutim, nakon toga je sve krenulo u dobrom smjeru. Pobijedili smo u dvije kvalifikacijske utakmice i tri prijateljske. Nadam se da ćemo nastaviti igrati u tom ritmu", rekao je omaleni Argentinac iz Rosarija koji je zadnjih mjeseci igrao najbolji nogomet u nacionalnom dresu.

"Nisam siguran da je to ono najbolje što mogu dati reprezentaciji, ali definitivno uživam u sadašnjosti", kaže Messi kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih svih vremena.

"Da bih bio najbolji na svijetu dajem svoj maksimum na svakoj utakmici, na svakom treningu. Srećom, igram za Barcelonu i za Argentinu gdje imam sjajnu konkurenciju zbog koje moram biti sve bolji i bolji da bih igrao", vjeruje Argentinac, koji je uprkos planetarnoj popularnosti ostao s obje noge na zemlji.

"Najteže mi je svaki put napustiti moj Rosario. Ništa se u mom životu nije promijenilo otkako sam bio dječak. Jedino što me danas ljudi prepoznaju na ulici", zaključio je genijalac Messi.