Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo ovo cini razliku izmedju tebe i Ronalda Luisa Nazaria. Lako je igrati u Barseloni.
Za tebe je Ronaldo i igracina i ljudina ...
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
preporode familiju ti je*em ušaa
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Messi osvajac 5 Zlatnih lopti, igrao 4 finala velikih turnira, budite pocasceni majmuni da zivite u periodu kad je on igrao fudbal. Pelea ne racunajte, taj fudbal je bio smijesan, Maradona je bio odlican, tu nema prigovora, ali najveci igrac svih vremena je jedan od njih dvojice, uz Brazilca Ronalda. 3 najveca. To sto majmuni dobiu pristup internetu, to je druga stvar. Stidite se, propaliteti tipkaroski.
gzhgjhgjg
igrac si svaka cast, a kao covjek si nula
"winners never quit, and quitters never win" tj. oni koji pobjeđuju nikad ne odustaju, a oni koji odustaju nikad ne pobjeđuju
Eto šta ti je želja i glad za uspjehom, sto npr c ronaldo ima svaki put kad izadje na teren, nebitno igrao za real i repku...
Mesi je velika uš svi koji ga podrzavaju my car push
pa bolan kako mozete uopste uporedjivati penalda i Messija,pa penaldo ne zna sta je finale sa reprezentacijom,sta vam je
Ne bi ni Messi znao kada bi igrao sa onima skim Ronaldo igra ;)
@pogba ROnaldo je igrao finale eura i izgubio ga od grčke kad si ti još bio u pelenama
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
I sad Hrvatska pravi tragediju od Portugala.
Šta je ovo na kraju, El-Fatiha??
Messi zavrsava reprezentativnu karijeru zbog nesuglasica sa AFA-om, nije jedini ide i Mascherano,vjerovatno i Aguero a i mnogi bi ga mogli slijediti ako je suditi po izjavama Aguera i ostalih. Imaju i druge reprezentacije svoje Usanovice i Pusine.
haj ti to budalama objasni druze
@Gazija88 Sta ima objasnjavat, boli ga ona stvar,covjeka su Spanci trazili da igra za njih,odabarao Argentinu,stalno ga diskredituju iako je uvijek taj koji im dobija utakmice, ova zadnja svadja vjerovatno je i prelila casu. Barca ga je lijecila,napravila najboljim na svijetu,za mene ce uvijek biti najbolji i najkompletniji. Nek se posveti Barci. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idi kradi porez, ti si fukara u srcu
Psihicki preslab da bi bio zvijezda. Maradona je plakao, gubio i padao ali nikad nije odustajao, zato je bio i ostao legenda
E kada treba i rukom mlatio loptu samo neka udje...
pravi mali stakor
Messi, Ibrahimović, lewandovski sve su to igracine kad imaju igracine oko sebe u reprezentaciji to je neka druga prica, rijetko se dobije lijepa lopta, većinom imaš dvojcu oko sebe. sto kaže moj komšija i ja bih mogao zabijati u barsi iako imam 40 godina tako ti i dodje.
Gdje ćeš poredit Švedsku i Poljsku sa Argetinom Di Maria, Aguero, Higuain, Maskerano, Banega, Ottamedni, Rojo itd. sve igračine Dok u Švedskoj i Poljskoj ima samo Blažlikovski malo bolji igrač.
vidim na terenu a svo sto si nabrojao su ili stoperi ili napadači, treba neko dodati loptu a toga nema ni kod poljaka ni kod svedjana ni kod argentinca.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dabogda zavrsio u zatvoru