Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidane je legenda, a ovo je najbolji svih vremena.
ove sezone mesi je postigao vise golova ,,nego svi nasi klubovi u premier ligi
Bas zabija kad nije potrebno. Gdje je na sluzbenim utakmicama. Ma ja, zaboravio ili fula ili seva u prazno. He,bo, vas ovo, i Carrol zabija na prijateljskim.
@hire m.ajmune ne širi dezinformacije, ako dr.k.aš na nosatog hobita radi to u svojoj sobi i ne izbacuj svoje retard.irane zakljucke van ta 4 zida ! ! !
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
Zna li on ikad manje golova po utakmici zabiti..sve po 3 trpa...Najjaci si .. neka prica ko sta hoce...Ronaldo ti nije ni do koljena...
Poput je Maradone, a nezaboravimo ni hattrick protiv Brazila u pobjedi 4:3, i Bra sto je pobjedjivao, pobjedjivao je !!! stigao je novi DIEGO !!! RESPECT i puno srece dalje MESSI P.S a vrijeme je da se i Pele oglasi xD nije odavno heh !!!
Navijam za Bayern, ali ovaj omaleni igrac je zasigurno najbolji na svijetu. Naravno, Ronaldo je odmah iz njega drugi.
Iako navijam za Real,ali čovjek je zvijer *ebena sto jest jest !
...zbog ovog hat tricka će ga proglasit igračem godine! Tuga!
Spominjete njegov rodjendan a ne spominjete jucerasnji zidanov rodjendan covjeka koji je legenda ono sto ovaj nikad nece biti !
C.Ronaldo i L.Messi su ovozemaljske masine.
institucija...
svaka cast vanzemaljac puno srece