Izbor najboljeg nogometaša svijeta
0
Messi, Xavi i Ronaldo finalisti u izboru za Zlatnu loptu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba biti realan... Messi sigurno osvaja... bez ikakve dileme najbolji, svidjelo se to nekome ili ne.. P.S. jest ovdje raju laku naložiti da se svađaju... hehehe
Congrats Lionel Messi ... :) HalaMadrid!
ja mislib da bi je trebo osvojit Damir Kojašević a.k.a Messi
RONALDU TREBA DATI ZLATNU KITU
Sramota da nema Inieste u top 3 igraca za izbor...Barsa nezna disati bez Inieste...jeste vidjeli kako prolaze kad je on van terena, zalosno...svaka cast ovoj trojki takodjer, majstori svaki na svoj nacin...mada realno Messi jeste najbolji...samo volio bi vidjeti Messija bez Xavija i Inieste, ali stvarno bi ga volio vidjeti...u Argentini je previse sebicnjaka, tako da...ali mi je zelja vidjeti Messija u nekom drugom timu..!
Ja vam garantujem da cete se ismijati ako ovo pogledate: http://www.youtube.com/watch?v=8_JcxzjJGBQ&feature=youtu.be
sta je sa zebom ?
Opet nema messija iz malog torpeda. Zalicemo se sudu u strasbouru zbog komitetaa,joooooj sta nam radeee,niko ne voli mali torpedo ....
Dogodine Džeko aBd........:D
Ronaldo je najbolji..... a i dobro izgleda, presladak je :)
svake godine isti igraci... :)
Zivko Josilo i ja ti je*em sve provokatorsko.. Idi ust*so na svoje portale i tamo prosipaj mrznju fak*nu..
bemtije terma u stau
Iako su i Ronaldo i Messi bolji igrači od Xavija, ovaj čovjek ju je zaslužio, barem ovu godinu ako je nije uspio dobiti prošle godine.
..zna se ko je najbolji..the men from Rosario..
RONALDOOOOOO NAJBOLJI ! ! ! ! ! !