Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek skroman.
Nekako mi se cini da za Real navijaju tatini sinovi, oni koji ne znaju sta znaci uspjeti, a da tajo ne gura cijeli zivot.
@Da ,nekako mi se cini ,da su sad svi navijaci Barce ;) Djeca uglavnom i tako ti, koji navijaju samo za onog ko je prvi na tabeli.Vidis nemoj misliti da sam navijac Reala,naprotiv navijam za Lazio.
@Aga Nije nebiH te bilo, već ne bi te bilo. Nastavka za aorist u trećem licu jednine nema, NEMA SLOVA H, NEMA! To pod jedan. Pod dva, rječca ne se piše odvojeno od glagola, a sastavljeno sa imenicama, pridjevima. Tvoj komentar je dokaz relativno (ne)pismene osobe da dokaže da je totalno nepismena. Ljudi, gramatiku u ruke pa pametujte po sajtovima. E sad, lahko je Ronaldu bilo da se \"dokaže\" u Manchester Unitedu i Real Madridu. Svi znaju koliko su to dva jaka kluba. To da je Messi bolji pokazuju tri zlatne lopte, a Ronaldo se može samo sageti i zavezati mu kopačke, a i to ako mu Messi dozvoli.
Messi ti ces jos malo u rusiju u pemziju
Sad mi je sinulo na koga me Messi mnogo podsjeća... Na još jednu legendu, al iz druge branše: Bruce-a Dickinson-a. Rockeri će znati o kome pričam.. ;)
E moj Jale. Taj isti mesi u toj utakmici nije mrdno dok sudija nije dao nezaslužen crveni pepeu nakon simulacije alvesa. Hahahhaha.
Promijeni nick klocino, ne sramoti Grad, mi smo s Bars(elon)om pobratimi. Visca.
Zato sto te nebih bilo nigdje !!!
majstor
Ono sto sam htio ovim da kazem da ako si kvalitetan i radis u pravim uslovima nemas potrebe otezavat sam sebi situaciju i prelazit u mnogo gore uslove. Ta, zar ti mislis da bi Jobs osnovao Apple da je rodjen u Bosni? Bi, al\' u Limburgu.
ma moji REALOVCI MESSI naniže 5-6 igrača, dok ronaldo nabije loptu i trči za njom. Tako nema se šta pričati ko je bolji. Ali eto da se opet zna MESSI
Hahahha mnogo ste smijesni vi navijaci Madrida i Barcelone... Ali bukvalno svaki dan citam vase komentare, ko je bolji Messi ili Ronaldo? Ko je dao vise golova iz penala, jesu li penali bili cisto dosudjeni? Pep ili Mou? Raspravljate se o necemu a kao da niste svjesni da svaku vasu raspravu vodi srce. Za jedne su najbolji Pep i Messi, za druge Ronaldo i Mou. A ustvari sve je vezano za klubove za koje navijate. Da je kojim slucajem siuacija obrnuta, i da je Messi u Madridu a Ronaldo u Barceloni opet bi slusao istu pricu samo malo drugacije pricanu... Poenta moga teksta? Okanite se corava posla, i ne budite djeca. Uzivajte u fudbalu, koji nikada nije bio bolji. P. S Barca i Madrid nisu Messi i Ronaldo. Ti klubovi su mnogo veci od pomenutog dvojca..
@rajvosa Ako Ronaldo hoce da se dokaze neka predje u Everton,Udinese,Stuttgart,Maritimo,Nicu,Utrecht,osvoji s njima titulu i onda ce bit faca. Mislis da Messi ne moze otic 2/3 godine u Bayern i osvojit s njima titulu,onda po 2/3 godine u Milan,ManU,PSG,Ajax i reci JA SAM SE DOKAZAO U SVIM LIGAMA?
wtf? steve jobs je jedan od osnivaca applea. on nije dosao na gotovo, kao messi u vrijeme dok je ronaldinho harao. poredis 2 potpuno razlicite stvari
Realno, Steve Jobs je bio karina od menadžera iako je uspio Apple dovesti od vrha. Sta ce papak, lahko mu je bilo Apple. Sto se nije dokazao u nekoj drugoj firmi? Recimo, sto nije preuzeo Siemens i njih doveo na vrh? Toliko o vasoj prici o Messiju i mijenjanju sredine.
cim ode xavi drugacije ces pricat, ronaldo se dokazo gdje je god bio pa i u reprenzetaciji, a gdje si ti osim barcelone uz xavija i iniestu?