Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa majka mu stara ispravite te greške u tekstu, milion ih ima. A za MESSIJA je više suvišno trošiti riječi. MAJSTOR NAD MAJSTORIMA !!
Zvijer!!!
Osim golova i 30 asistencija. Tebi haman nije dosta, pametnim jeste.ba
gerd je igrao u ligi jacine 1. bosanske premier lige :)
bgm ga obori messi :)
Gerd zabio 67 u 49 utakmica, Messi je do sada odigrao vec 56, pametnom dosta!
@amer -e seljacino prvo nauci skolu pa pametuj nekome :) \"dvama\" je pravilno samo zbog rijetkog koristenja tog i slicnih izraza i zbog tog sto ti prvi put to cujes ne znaci da je nesto nepravilno ili ti ga pogresno al mozda to kod malogradjana ne prolazi :/
Da je spanska liga najbolja na svijetu ne bi Barca i Real postigli preko 100 golova u ligi i ne bi imali od treceplasirane ekipe 30 bodova vise, Jadna je ta liga u kojoj (osim Reala i Barcelone) ekipe sluze za izivljavanje i za predmet nabijanja i popravljanja gol razlike nad njima!
a najbolji ANTI-argument tome sto ti pricas je da su tri ekipe koje su iznad celzija u engleskoj, i borusia iznad bajerna u njemackoj, ispale od jos vecih autsajdera... prema tome, LOPTA JE OKRUGLA, a igra se na postignute golove. Svako moze biti pobijedjen, svako moze drugog pobijediti. Ali to ne umanjuje nevjerovatne rezultate koje pokazuju timovi iz spanske lige, prvenstveno barca i real, a sad i vec VELIKI ATLETIKO BILBAO!
@Hrust0 Jašta, najbolji ANTI-dokaz tome jeste činjenica da su OBA španska \"elitna\" kluba ISPALA I TO OD STRANE EKIPA KOJE NE VRIJEDE NI POLA BARCE/REALA, A BARCA ELIMINISANA ČAK OD EKIPE KOJA SE U ENGLESKOJ TRENUTNO BORI ZA MJESTO NA TABELI KOJE VODI U KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA IDUĆE SEZONE, TOLIKO O ŠPANSKOJ \"NAJJAČOJ\" LIGI! ENGLEZI I ŠVABE POKAZALI!
Ako vec \"kradete\" vijest s drugog portala, bar se potrudite da napisete drugi naslov. :S
ljudi dajte da se ja zaposlim na ovoj stranici,pa bolje bih znao prepisat nego ovaj što sad radi ツ
j.e.b.a.t ga
Svjetsko pšrvenstvo klubova ? PŠRENSTVO? klitoris-iks win.
\" S dvama postignutim golovima\" ? šta ovo znači?