Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako velik , a tako skroman. Svaka čast kralju ;)
Sad će komentari tipa da ne može dati go bez Xavija i Inieste, a onda će se javiti i oni koji će tvrditi da je bolji Ronaldo. Nek rasprava počne!
Možeš li ga ti takav bez mozga zabit? Levatino.
Živjela naši prijatelji i pobratimi iz slobodarske Barselone - Visca! @ rajvosa - gdje ti gledaš nogomet ocat\', na plejki?
Tebi baš nije lako. Nisam navijač Barcelone, ali reći da su njeni igrači prosjek je dokaz tvoje \"upućenosti\" u fudbal.
Vidim da niko nije napisao pa moram reda radi napisati da mali hobit bez Inieste i Xavija ne moze zabiti i da je Ronaldo kompletniji igrac i da sad imam masinu za putovanje kroz vrijeme otisao bi u Rosario i potrudio bi se da mu otmem bocicu sa hormonima za rast i smeko bi ga Barci da spava u posteljini Reala.
Zaćero ti magarac konjino.
Skroman decko, sve pare salje kevi u Argentinu.
tuga,kloca nije ni spomenuo...opet zavjera protiv najveceg bosnjackog sina!
Realno Messi ti jesi fantastican igrac vrh vrhova ali si jedini koji valja u tom timu ostalo je cisti prosjek ni jedan igrac nije bolji od bilo kojeg igraca u engleskoj ligi Btw jesam Realovac ali Messi je legenda niko mu ne moze reci da nije !!
..ha ha..ovo Realovci potajno citaju i lupaju minuse..nenadmasni su...
buraz zaboravio si zajku zebu! kakav je to igracina
sipu ga loma Lessi !
Messi Kojasevic, neprezaljena desetka.
Veliki sam navijac Real Madrida, ali ovaj momak ima ono nesto, stvarno je poseban. :)
ne zna on jos ko je dzekson