Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 km sjeverno arapska djeca i žene ginu od cionističkih raketa na vlastitoj zemlji, a ovi ARAPSKI PSI troše milijarde na utrke rasnih konja s loptom!? PROKLETI BILI!
Ko govori o muslimanima? Govorim o Arapima, njihovim sunarodnjacima! Govorim o ljudima, a ljudi saosjećaju s drugim ljudima koji pate, ako su ljudi. Da si čovjek, znao bi o čemu govorim.
Uprave za zabavu 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Messi jos jednom pokazao velicinu u odnosu na Ronalda. Usao kod rezultata 6-0, a Ronaldo nedavno odbio Ten Haga i nije htio uci na kraju utakmice, a jos je United tada vodio. Kaze bilo mu ponizenje uci kada United vodi 2-0.
Zavrsio je svoje Messi. A mogao je uzeti milijarde da je otisao kod Arapa
Hobit
Po čemu je ovdje Messi ponižen, kada je uveden samo na par minuta kada je utakmica već riješena?
Dajte mu zlatnu loptu za ovih par minuta provedenih na terenu, zasluzio je ;)
Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golove zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara.
To je ta "jaka" mls liga koju onaj truhlo uzdiže po portalima. Pokazali su mu arapi koliko je sati. Ameri su poluamateri za arapsku ligu koja ulaze u fudbal k'o da je engleska...
Ulazu jedino u 4 kluba. Ostatak lige su 10x veci amateri nego u Americi
Kosača, Inter vec mjesecima na pauzi, a Arapi su u pola sezone tako da je nemoguce porediti trenutnu formu te dvije ekipe. I ako ces porediti rezultat jedne prijateljske utakmice onda je po tebi nasa liga mnogo jaca od Nizozemske jer je Zrinjski pobjedio Alkmara!
Navikao je pessi da ovoliko prima golova. Pogotovo od Bayerna
Kao Ronaldo protiv Barcelone npr. 🤣🤣🤣
Kao Penaldo protiv Barcelone, Citya, Liverpoola itd 🤣🤣
Sta ce Arapima primitivcima fudbal
da pokažu da je Lesi smeće, a ne goat
izgubile jude od arapa