Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Para vrti gdje burgija neće. Toliko humanitaran i pokazuje na fb, a toliko malo da i promoviše se. Ronaldo je za njega BOG
Kroz nogometnu povijest bilo je i previše odličnih igrača ali Messi je čudo klasa za sebe.
Messi je najbolji igrač daleko i volio bih ga gledati uživo. Imao sam sreću da sam gledao Maradonu 1986 uživo i dan danas pamtim sekvence sa zagrijavanja maloga zelenoga.
Ipak ce on na svoj nacin ostati neprikosnoven u fudbalu
Jebes i Messija i C. Ronalda... Debeli Ronaldo je otac fudbala.
Šta ljudi ne razumiju kad se kaže statistički? Navijam za Real i normalno da više gotivim Realove igrače ali ovo je STATISTIČKI tačna informacija .
Kako ono kažu o statistikama... Ne vjeruj statistici koju nisi sam manipulisao
Ronaldo zuba BogOtac!
On i Thierry Henry su najbolji fudbaleri koje sam ikad gledao
Ko ni Thierry ni Henry nit Messi pojma o fudbalu nemaju Andre i Mel i Gibson su kraljevi za njih trojicu
El fenomeno bi bio najbolji igrač svih vremena da ga nisu onoliko povrede sjebale. U ono vrijeme, kada je vladala onakva konkurencija, biti zvijer poput njega - 3 puta najbolji FIFA igrač svijeta i 2 puta Balon d'Or. Preko 2 godine bio povrijeđen i vrati se na svjetsko prvenstvo i lagano bude najbolji strijelac i igrač. Daleko najbolji i najkompletniji igrač kojeg sam ja ikad gledao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)