Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan je mesiiii,,ronaldo pola golova dao iz penala,,mesii najbolji na svijetuuuuuuu
dobro je valenica i prosla moglo je biti i 10-1
zabijo, prikuco! Haj se ti, kume, nauči pričati i pisati, pa dođi komentariši. ;)
Eo kriticara messija od 4 gola koja je zabijo 3 je prikuco , 4 je efektan al bila je stopostotna sansa koju je svakako morao , zavrstiti , eto vi ga pusite mesija kolko ocete al ovo je moje vidjenje, nemojte licno uzet.
3 gola dao,samo postavio nogu i vi o nekom majstorstvu pricate idioti,onda je i ibisevic majstor ! lob udarac svaka cast !
Ronaldo je u 123 utakmice za REal dao 121 gol!
To, Messi, kraljuuu! :* Gle ovih hejtera, svugdje dođu -.- De boni, Messi je najbolji igrač svijeta, možete vi pročati šta hoćete, činjenice su činjenice! A Penaldo ne bi dao nikad onoliko golova da mu nije penala. Tako da.. samo se poklopite.
Kazes nema eksplozivnost,pa i corav insan vidi da je messi umoran,a i guardiola to zna,ali isto tako zna da ga odmori tri tekme da bi imali 19 boba zaostatka, a ebi ta nemamo svi carobni napitak ko ti
..de baltazaru..ohani malo..
MISLIM IZGLEDA TO SAD KAO 5KOMADA PA TO JE KAO NEŠTO,AL TREBA PRIZNATI DA OVA BARCA BEZ XAVIJA KOJEM SE TRAŽI ZAMJENA JER JE TROMIJI,STARIJI,PO MENI NEMA ŠMEKA,A NE ZNAM DJECO JESTEL VI VIDJELI KOLKO JE MESI IZGUBIO NA SVJEŽINI..PA ON UOPŠTE NEMA ONU STARTNOST KOJU JE IMAO..TVRDIM DAĆE REAL HARAT NAREDIH BAR TRI GODINE ŠPANIJOM,PO MENI IMA VEĆI POTENCIJAL I SA VEĆOM LAKOĆOM RAZBIJA PROTIVNIKE..
ISKRENO ONA BARCA SINOĆ NI SJENA OD BARCE KOJA JE IGRALA TADA NAJBOLJI FUDBAL..OPŠTA NE SIGURNOST,GREŠKE RAMIJA I GOLMANA SVOJE SU UČINILE..REALNO,BARCA NIJE IMALA IZRADJENU AKCIJU,ONU KADA PRAVE VIŠAK KRATKIM PASOM..DO 75 MIN JE BILO GUTAVO I DA VALENCIJA POKAZA MALO VIŠE KONCETRACIJE DALA BI GO..A MESIJEVI GOLOVI,JEDAN GREŠKA,DRUGI POKLON GOLMANA,TREĆI ODBIJANAC..MENI JE ONO BEZ VEZE BILO SINOĆ ISKRENO,TANKA BARCA...
rONALDO se može na****ti *urca Mesaji, kao i rEAL Barci! Kad god ih sretnu upiške se u gaće, a i ne nose gaće na el clasicu da ih ne moraju skidati bezeze!! Sad tzv. kritičarima koji potenciraju guranje Barce od sudija: ko prati premieru može primjetiti da to bar ove sezone nema veze s vezom, dok se real gura na skoro svakoj tekmi, ruka arbeloe u zadnjim sekundama protiv valensije kad je skino sa same linije, poništena dva čista gola ajaxa u lp, ne sviranje penala malagi kad je lik skino iz gola rukom protiv barse takodjer u zadnjim momentima itd. I to samo što sam se sad na brzinu sjetio, a ima toga još!!! Dakle zaključak, kraljevski, državni i režimski (fks, fkcz, fcb, fcr itd.) klubovi su u suštini dno dna, kao i oni igrači koji igraju u istim ;)
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Messi, Messi, dje ce ti dusa Messi
A sta je to kristina postigla u reprezentaciji, izbacio Bosnu, sta, o kakvom vi to portugalu pricate, sta vam je, otisli na evropsko, svjetsko, pa to i argentina igra, osvajali trece u evropi, pa to je i messi u juznoj americi, urazumite se, ako gledate i klub i reprezentaciju, i za jednog i drugog su onda xavi i iniesta fudbalski geniji, ali nisu, ipak su kristina i messi daleko ispred
a sta koji qrc svi tu reprezentaciju spominju. pa nije ovo tenis, ovo je timski sport. ne mozes bez saigraca. argentina nije u nekoj formi, tome i onakvi rezultati. al ne vidim ni da je portugal nesto bolji ;) rezilika izmedju ronalda i mesia je u tome sto je ronaldo klasicni fizikaner, dobro pripremljeni robot, dok je ovaj drugi \"pure talent\".
ljudi manite se gl*upih komentara, vec uzivajte u igri barce i mesija da sutra mozete djetetu pricat kako je jedna ekipa igrala vanzemaljski nogomet.