Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek 100% upravu, svaka mu riječ zlata vrijedi, ko igra fudbal zna o čemu Lipi govori
jel vama treba stalno ponavljati da nije copy paste. ljepo pise totalsport , oni pisu za skoro sve hrvatske i bosanske portale
Zar je bitno da li je copy-paste... važne su informacije. Suština je pogođena i mislim da ima dosta istine u njegovim riječima mada ljudi poput Lippija tako nešto plasiraju samo da se zna da su oni uspješniji od napucanih nogometnih trenerskih velikana .
Meni je Lippi prava šminka. Bolje je imati 5 prosječnih igrača koji će jedan za drugoga ginuti nego jednu zvijezdu za koju će svi ostali riljati. Sviđa mi se njegova filozofija.
Čovjek jednostavno ima svoju filozofiju, svoje shvatanje nogometa i na svoj način radi svoj posao. Iza njega, ipak, stoje rezultati. CIJENIM I POŠTUJEM GA. P.S. Na Mundijalu 2006. Nijemce u polufinalu je on sam sa svojim znanjem i iskustvom pobijedio.
koji ce mu kad ima gigante pepea , jakintu i amaurija
@ copy-paste - mojne tako buraz, ipak su sami izmislili naslov ;)
sta ima oca mi
covjek je ipak u pravu. iako mu je Sa-x stavilo te rijeci u usta.
Dnevnik.hr: \"Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi vjeruje kako sjajni igrači poput Lionela Messija, Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića unutar momčadi ne garantiraju uspjeh...\" I vi malo copy - paste? Ha?
gdje piše da oni ne bi imali mjesta u njegovoj ekipi?