Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldo u 2-3 sezone ? zabio 24 iz penala, a messi u 6-7 sezone zabio 25 iz penala uključujući i one iz penala protiv milana i od jučer... uzmite lijepo sve golove od obojice i brojite... još jedan dokaz koliko real češće dobiva penale od barcelone
kako doktor juce petoricu likova baci pred sesnaestercom to je strasno! jedini igrac ciji potezi jednostavno izvlace osmijeh na lice! mali genije je najveci svih vremena!
Mješaj mesooo http://imgon.net/di-0CRL.gif
Miješano Messo. http://imgon.net/di-UL7L.gif
moze talijanima al iz penala:))) ipak treba jos da poraste za Nestu u drustvo:)
još jedan dokaz da su vanzemaljci medzu nama!!!
ronaldo je u realu odigrao 3 sezone-ovo mu je treca u tom periodu odigroa je 134 utakmice i postigao 135 golova zvuci i djeluje i jeste fascinantno dok ne vidite sledeci podatak mesi je za taj isti period za barcelonu odigrao 158 utakmica i postigao 160 golova i plus 58 asistencija da se najezis kakva masinerija strasno. a ove sezone 50 utakimica 60 golova 23 asistencije. u 50 odigranih utakmica ucestvujes direktno u 83 goloa. i ronaldo i messi su strasni igraci, ali messi je miljama ispred svih pa i ronalda, ali je isto tako ronaldo ispred svih osim messija.
Najveci svih vremena!!!
obrati se cmarinhu on je glasnogovornik za druge klubove XD
Messi, the football Messiah!
Svaki dan 10 vijesti o messiju,a niste napisali vijest da je JUVENTUS prestigo milana na tabeli i zauzeo prvu poziciju.Mislim da je ta vijest puno zanimljivija od ove
..kakav gol, onaj prvi njegov protiv Zaragoze...wau
@2011 Misliš na Ronalda da je postigao 40. golova, a ne Messija !
od tog 40 sa bijele tacke
MEEEESSI, MEEEEEEESSI, MEEEESSI !!!