Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trudan.
Nocko jogurt cini svoje
Skotno štene. Onaj novi brazilac ga natego
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuo da će ga čuvati zahirović... malo ga pododilo
pogodilo*
mahmurluk..
jeo piletinu "OVAKO"
Kako '
A dusa draga :) Ne moze se petkom opijat a subotom igrat :) mora se rigat.
Ovo nije jedna od onih stranica koja vam garantuje da će te zaraditi milione, da se razumijemo, nešto takvo je nemoguće. Ova stranica-kompanija vam omogućava da uz "završavanje ponude" zaradite kredite pomoću koji možete osvojiti 'poklon'. Besplatno? Pa, i da i ne. Postoji samo jedna ponuda koja je besplatna i ona vam, ako je izvršite daje 0.5 kredita, MEĐUTIM za svakog člana kojeg dovedete I KOJI IZVRŠI ponudu dobijate 1 kredita. Tako da uz malo truda možete osvojiti između ostalog Samsung Galaxy S4, iPhone 5, PlayStation 4, Xbox One i mnoge druge 'nagrade'. Kako to funkcioniše? Pa danas je sve u reklami! Poznato vam je da možete zaraditi nešto novca uz Googleov AdSense, koji je zapravo 'aparat' za reklame. Ovdje je također sličan princip. Ako se dosađujete i nemate 'pametnijeg posla', zašto ne probati? Nemate šta izgubiti! Sigurno možete izdvojiti nešto vremena da završite besplatnu ponudu, zaradite 0.5 kredita i uvjerite se da funkcioniše! http://www.xpango.com/?ref=93015272
Jos dvije kise i pod zemlju xD
Napio se čo'jek.
Prejeo se hormona .
Haj to povrati pa se opet vrati.
Bas gledam clasico I messija stvarno taj covjek nezna dati go van 16 pa ibra je za njega 5 puta veca klasa, neznam jednostavno nerazumijem sto se tolka prasina dize oko njega ! ?
sigurno zato sto je najbolji na svijetu...al neznam mozda je nesta drugo!
Nezna- ne zna, neznam- ne znam, nerazumijem- ne razumijem. Razumijes li to?
Ni messi Hug gledosam El clasico nikad gore gdje se milioni daju
Sta je pisac htio reci?
a mene krize deeeruuu
Ono kad se najdese...a nema ti gdje stati...
Nazdero se pokvarenog graha!
Poj'o pljesku kod TALETA..
Mijenjaj klub i problem rijesen.
od premingera