Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ljudino!
Svaka cast :)
KRALJU SVAKA CAST .....
Jedan je Leo Messi :) ne zaboravite da je platio i za djecu u Siriji smjestaj oko 300 djece ;) na plazi u Argentini na obicnom peskiru lezi jednostavno VELIKI COVJEK !
aaaaaahahahahhahahhaha matematika ti\"ide od ruke\" upisi malo vecernje neće da ti skodi
tacno si glup :D
cestitke za odziv na poziv i humanost na djelu..al primat tolike milione mjesecno,a izdvojit za lijecenje djecaka dvaput u mjesecu 208 dolara je mizerno..
Čovjek je pokazao Humanost....Hvala mu za to ! :$
Gdje nadje onih 8€...cij 208..nece mu nista biti da zaokruzi na 300 da mali kupi jos sta sebi...al et opet svaka pohvala za humanost...za razliku od ovih nasih politicara kojoj otimaju od takve djece..
18-12=6godina 6godina=72mjeseca 72*2(2 puta mjesecno uplacuje)=144 144*208= 29,952 eura
Ma ja bolan , pokupio dripac 30.000 eura negdje na reklamama i veli odo ga dijetu ovome dati kroz 6 godina... što ne mogu ovih humanih...što ne dadne svoju mjesečnu platu... šta ima , nema ništa... sit sam humanosti od strane bogatih...to je njemu kad bi davo 0,00001 fening svako 15 dana !
144 x 208,00= 29.952,00 Eur
jhguzgblk
Oj sto nmg ovih degena, tipa .. Volim ovog ali... Navijam za ovog ali...
6 x 12 x (30 x 2) x 208 = 898.560 Eura
Volim CR-a ali zaista iskrene cestitke Messiju sto je pokazo svoju humanost i sto nije zaboravio odakle je dosao ! samo nemojte pocet pricat da CR ne pomaze drugima to je meni glupo ! I on dosta radi na tome !
ma pomazu svi oni vjerujte mi samo sto to ne sviraju na sva zvona... svaka cast leo!