Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sto novinari vole Messia to je cudo. Kako se moze penal porediti sa regularnim golom. Sta je sa Di Mariijom, on se i ne pika jel tako, bitni su samo njih dvojica.
Bože sačuvaj! Ronaldo je odigrao prvo poluvreme, u drugom je odmah izašao, odigrao je 5 min doslovno. Argentina promjenila 2-3 igrača, ovi celu ekipu ured. -.-\'\' Jeste i smiješni ba. Lahko je dati gol iz penala, što ga nije uspio zabiti iz igre, kao Ronaldo. Pobjedio ga? Jeste klinac moj. Koga briga za to. Pogledajte malo igrače Real Madrid, oni zabijaju. Benzema, Di Maria, Cristiano. Smešni ste ba ! Gledajte utakmicu pa onda nešto pričajte. Messi u prvom poluvremenu nije ništa uradio osim asistencije ;) Drugo poluvreme protiv druge ekipe Portugala se i ne pika ;) Mogo je i Di Maria sam igrat protiv njih.
@ cccc: smijesan si. nikog ja ne mrzim ali se trabant sa BMW porediti ne moze. to pokusavam nacrtati.
@dingospo fali ti dosta objektivnosti, cini mi se i kulture ali to je drugi par cipela Ja ne kazem da Messi nije dobar igrac, naprotiv, fantastican igrac, cifre i priznanja govore sama za sebe, ali isto vrijedi i za Ronalda. Za Ronalda (isto kao i za Messija) pricaju priznanja, cifre i nagrade i to sto ga ti ne volis ne mijenja cinjenice. Lijep pozdrav
@ Gospodin : SVAKA CAST !
@ cccc: a sa sportskog aspekta, kad vec zelis: pogledaj golove: cigo sto je zakucao sa 6m je mogla i moja baba dati gol. a IGRACINA jer kod prvog gola 3 na sebe navukao i asistirao za zicer. drugi gol je ipak sa penala, OK, ali opet u 90 min. kad treba zivce i smirenost pokazati , pa makar i u prijateljskoj utakmici. sjeti se malog frustriranog na EP u Portualu i \"penala\" , :)) ugodna vece !
@ cccc: dovoljan je rezultat jer on na kraju govori SVE. a ono: ko je drzao loptu, ko je koliko pasova imao, \"ocjena za umjetnicki dojam\"... sve su to SR..NJ...A koja su looseri izmislili. s druge str. evo mnogi laprdaju kako je Messiju lako u Barceloni.. te price sam vise sit !! a cigojneru nije bilo lako u ManU, ili sada u smijesnom realu? pusti suplju i priznajte da je MESSI klasa za sminkera ciganina. samo je jos Dzeko iznad, :))
@dingospo Koju si ti tekmu gledao, ha objektivni?
\"Smešni ste ba !\" // nidze logike u ovoj recenici !! Tetka uvijek ima opravdanje,valjda je naucila od svog trenutnog mentora.. Njemu nije odgovaro teren jer je samo jedan screen bio,da ih je bilo vise imo bi bolji pregled dok se posmatra u njemu,ovako je bio okrenut samo na jednu stranu...zaje6li su ga,treba da se zali na to...
Pa kako su Messi i Ronaldo igrali, zar nemaju vaznu utakmicu u subotu???
bez prepirke nije ni messi a nije ni ronaldo najbolji igrač današnjice nego xavi veliki xavi neznam dali će te se složit ali to je tako vidite messija kako igra bez xavija kao drugi igrač .xavi je majstor veći i od ronalda i messija .messi i ronaldo imaju mnogo obažavalaca ali najviše zbog toga što daju golove ali xavi je taj koji namješta 90 posto golova messiju. messi ekstra igrač klasa isto tako je igračina i kristiano je skidam kapu ali xavi je bolji
i opet je VELIKI MAJSTOR odrzao cas fudbala malenom ciganinu. frustraciji nigdje kraja nema, :)
Kakav crni Mesi, u dresu reprezentacije nije ni sjena onog igraca iz Barcelone. Sto li li.
ta ce Messi bez Cavija i Inieste, Ronaldo mu kroz noge probacivo
messi je mali hobit koji nije postigao gola na SP...
Sto li messi slabo zabija kad igra za reprezentaciju. Mozda mu fali Iniesta i Xavi koji mu doslovno lopte na pladnju serviraju. Mada je on opet predobar igrac.
hahahahahaha :) Uvijek naki izgovori :)