Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesijevi advokati saopštili su u subotu da su spremni da se nagode sa sudom, iako tvrde da su neosnovane optužbe za poresku prevaru. Da je on nevin tuzio bi on njih za neosnovane optuzbe,a ovako dobro je prosao,platit ce i biti pametniji drugi put.
al ga porezase poreznici...nisam znao da je malisa lopov...
Prpa guzi :D
sad ce dati jos 10 miliona da pogura malo drzavu :P
BOOYAAAAAAAAAAA...platit jakako
Gdje su sad oni pjetlici, sto su pricali, eto ode messi u zatvor, nema mu se izvuc, gdje ce fudbal bez nessija, glupsoni vjeruju svaku rijec koju medije objave
Bilo bi dobro da taj porez ide beskucnicima, nego ode sve guzeljasima koji samo izmisljaju zakone i zive ko paraziti na racun drugih...
A šta je sa kaznama, kamatama? Ja kad ne platim telefon isključe ga i naplate 10KM, za prikljucak
A to bi ti radije platila 10 miliona nego 10 KM. uracunali su oni njemu sve te kamate vjeruj mi, nije moguce da ima jedan covjek poreza 10 miliona bez ikakvih kazni i kamata.
Pa ako je dužan bio 4 miliona a platio 10 vjerovatno je platio više nego što bi bilo i sa kamatama, tako da kao što napisa neko gore opet mu je ostalo barem 3 milijarde eura, i neće se ni okrenuti za ovih 10 miliona.
svi govore Mesi divan, zlatan, krasan... a Ronaldo sebican i egocentrican.. zasto? malo pokledajte klipove i prostudirajte, po tome Ronaldo ispade mnogo bolji covjek... objektivno govorim, posto obojicu smatram podjednako dobrim...
... nema više ljudi ,samo aktualni i potencijalni ... lopovi ...
Stani, zar to nije onaj "fini" "naivni" "dobri" decko, koji ni mrava ne bi zgazio ?? Tek sad vidim koliko je Ronaldo bolja osoba od njega i ako svi tvrde suprotno !!!
Penaldo neće nikad biti bolja osoba od njega... smeće padavičarsko
To je njemu k'o meni marka :D
Midget prevarant !