Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko da ovo citas -.-
U tome i jest velicina ove dvojice u odnosu na onog geja i gancija
Ma moze li mi neko dati link Messievog twitter profila !?
konacno poslije 4 bolne sezone real madrid dosao do naslova i real madrid je shampion (a niko ne prica o njima) al sta vrijedi dok cijeli svjet krenuo paznju na naj trenera i naj igraca najbolje ekipe ikada a prije svega....extra osobe:)) visca barca...hvala Pep!!!!!!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
jarane ti si stvarno izkompleksiran. Nadj doktora da te lijeci !!!!!!!!!!!!!
Pep Guevarra.
hvala prijatelju :D
http://de-de.facebook.com/people/Amina-Ahmetspahic/100002165781276
place pogledajte :) http://q.gs/1663782/videointernethq
ovo dvoje se vise rastaju nego oni u sapunicama
za kristinu ne da nema lopte,, nego nema ni zlatne kopacke haha uze mu sve
gdje je ona budala sto samo pise kmeeee kmeeee da se malo nasmijem nema ga danas nesto
iz pouzdanih izvora znam koga ce gvardiola trenirati a to je: ARGENTINA za koju igra KRALJ LEO, I BIT CE SVJETSKI PRVAK 2014.ZATO JE DAO OSTAVKU,A POSLIJE OSVOJENOG PRVENSTVA 2014,VRATIT CE SE DA TRENIRA BARSU. dobro upamtite ovo sto vam kazem.
sta ce cmarinho iskoplexirani jad koji u dvije sezone sa pola milijardskom ekipom jedva da je uzeo dva trofeja, a ove godine ce ponovno messi uzeti zlatnu loptu kao najbolji strijelac i sto je osvojio 4 naslova Xd dakle nema za kristinu lopte XD
znate koliko me libo tuki? :D