Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim majstore !
Jos jednom pokazuje zasto je najveci ikad. Tko god ga prati, zna da taj niti simulira niti olako pada u duelima kao mnogi danasnji igraci (cak i pojedinci iz Barce)
Hahahha, kao sad poštenjačina, zato što zna da bi za simuliranje mogao dobiti karton. Dajte snimke hdje krišom štipa, pljuje, psuje i gazi po igračima, hebo vas on
Ufff ja postenjacine. Da nije bilo VAR-a samo bi se usutio i pucao penal. Ovako skontao da ce se izblammirati pa rekao ne moras gledati... Sto nije reagovao predprosle godine kad je Jordi Alba zapeo od travu 2 m od igraca i pao.... Svi su to vidjeli osim sudije...
To je trebao reci u kupu protiv Seville
da nije bilo vara ne bi ni govorio vec bi cekao da svira penal... a sad ko biva dzentlmen... ekipa padavicara bili i ostali.
Ni Pele ni Maradona nego Messi. Najbolji fudbaler ikad.
Ma nije moguce ???
Gigant, a ne ko onaj sminker penaldo.
Ma kakav njegov fair-play... On je uglavnom sudija na terenu, zali se na sudjenje i protestuje sudijama non-stop.....
@Nuna90 ne zapinje Mesi kao Ronaldo za linije oko i u šesnaestercu !hehehhheheheheh
@Nuna90 , Pa to je odlika svakog kapitena da protestuje kod sudije. Pogledaj samo Ramosa. Dok Messi nije postao kapiten rijetko kada je to radio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jeste fer , svaka mu čast ... zna da bi isti ishod bio ... pokušao simulirati, nego se još uvijek nije navikao na VAR, pa se sjetio kasnije da ce se izofirati bezveze.
@peticaaa , da, baš je Messi poznat po simuliranju haha On dosta puta neće da padne u 16-ercu čak i kada bude kontakt između protivničkog igrača za razliku od nekih drugih koji traže bilo kakav kontakt kako bi pokušali iznuditi penal. Gledaj večeras utakmicu, taj sada igra za Juventus.
I tek sam sada pogledao video. Gdje ti vidiš ovdje simuliranje? lol simuliranje je kada padneš sam bez ikakvog kontakta sa protivničkim igračem tj. ono što rade Ronaldo, Neymar, Costa itd.
Da gubi vidjeli bi onda