Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednom rijecju dingospo
skide ga mali sa k.u.r.c.a jope :)
dosadni ste vise i sa messiem i ronaldom j#bli vas oni više, pun mi je kufer otvoriti klix svaki dan i citati sto je ronaldo nesretan, ako je nesretan fino nek odj#be i to je to!
I jos jedna potvrda njegove velicine...Momak igra fudbal i uziva u igri uzimajuci trofeje.Messi misli i na svoje saigrace koji mu pomazu da bude najbolji.dok Ronaldo igra fudbal da bi mu se divili i niko drugi nije zasluzan za njegove trofeje i golove.... Arogantnost njegova mu je vise donijela stete nego koristi.Sto se vidi po njegovoj izjavi da je nesrecan.Po meni najveci razlog za njegovu nesrecu je to sto Iker ima kapitensku traku i sto je on vodja tima.Kad se ceka na pobjednickom postolju da se primi pehar prvi ga uzima Iker a posle ostali.On se sigurno i pobunio protiv toga da ga je vecina igraca pocela ignorisati.Kada on da gol vecina mu trci u zagrljaj ali kad neko drugi igrac reala dadne gol ne mozes vidjeti Ronalda da ide u susret tom igracu i da se od srca raduje.... U kratko dobar je igrac ali karakter 0 steta
I vi ste napravili vijest od toga sto covjek NIJE ODGOVORIO na nidze veze pitanje? Hahha.. Jos tuGi. lol \"Novinar\" nije bio u skoli kad se ucio dativ.
Ljudina!
SELJAČINE FRODOVSKE KRIVO VAM JE SAMO JER JE PORTUGAL BOSNU NAKANTAO KAO NA TRENINGU PA OVDE LIJEČITE SVOJE FRUSTRACIJE.FARSA USRANA NIJE NAJBOLJA NAJBOLJI JE TIM KOJI JE OSVOJIO LIGU PRVAKA SELJAČINE USRANE RASPALE.FUJJ BOSNO JADNA LI SI S OVIM BOTOVIMA.
Ovo još niste vidjeli. Zavirite na minutu na moj blog. Igram niz do trećeg dobitnog listića. Prvi listić krenem sa 1050 kn. Ukoliko je dobitan, cijeli dobitak ulažem na drugi listić. Ako je i drugi dobitan opet cijeli dobitak ulažem na treći listić i ako je dobitan stajem i uzimam novac sa strane. Ako je nakon trećeg listića dobitak npr 5650 kn (minus početni ulog 1050), znači da sam zaradio 4600 nakon jednog niza od tri listića. I tako sljedeći dan krećemo u novi niz od prvog listića sa 1050 kn. Padnemo li recimo na drugom listiću, sljedeći dan se opet vraćamo na početni ulog. Zaradio sam do sada blizu 50 000 u samo pola godine. Preuzmite i 22 besplatna sistema koja vam nudim. Samo provjerite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
BRAVO MESSI NAJBOLJI SI SVIH VREMENA:)
Ako kome treba prevod Boli ga Ku,ra,c
Pametan momak. I najbolji po velikoj većini. Što kolega igrača, što trenera.
A što nam je Ronaldo tužan, udebljo se, dosadila mu peMzija, nedostaje mu lopta?
ma ljudi smijesno je usporedjivat messija i ronalda Dvije klase razlike,ronaldo je vise maneken nego fudbaler !
Rona brate nemoj plakat, najbolji si odma poslije mene :D
Mesi nije seljacina. Ne poredi s drugima, ne mahala i igra fudbal. Za primjer. CR je ipak ljakse svoje vrste.
Koji glupan covjece!