Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ima talenat i nije sebican, svejedno mu je ko ce dati go bitno je da njegov tim pobijedi. Zbog toga i jest najbolji, zbog tog ga citava ekipa cijeni i zbog toga i jeste dao ovolike golove... a tek je poceo ;)
Na stranu sve, simpatije ili otovorena mržnju prema suparničkom klubu u Španiji veliki broj igrača pošteno i iskreno od srca poslije utakmice čestita Messiju... on je stvarno N°1 a svi će to nekada priznati.... Messi kapa dole i nedaj se, dopusti da još godinama uživamo u tvojim majstorijama !!!
Samo za SAS-a poznavaoca fudbala koji ne zna ni kako Samford Bridge izgleda! Makar nek nauči kako Čmarinho ne bira sredstva da zaustavi jednog, tada ni 19 godina, starog momčića. Od oranja stadiona pa do mesarenja. Dok i ovo iz nekog čudnog razloga nisu izbrisali. http://www.dailymotion.com/video/xpmtk6_lionel-messi-vs-chelsea-2006
Sjoooo! Sve dublje toneš mali! Ha, ha, ha, 20 godina gledanja a ne zna ni oranicu Stamford Bridgea prepoznati. A lijepo ti rekoh ne idi dalje, sve dublje toneš. A maksuz ću se potrudit pa uploadovati snimak te utakmice. Da još dublje potoneš. Ne mogu oni pobrisat tih klipova koliko ih ja mogu uploadovat. A 4 puta mi brisali. http://www.youtube.com/watch?v=oR8lsJiKuEM
Eto poznavaoci fudbala - pripremna utakmica u Americi. Djecice draga koja navijaju za Barselonu, ja fudbal pratim 20 godina i podlije ekipe nije bilo od tad. E sad simptomaticno je i to sto je UEFA trazila prava bas na taj snimak pa ga nema ni na Youtube-u.
Naravno, ovo je tekma Primere. Ček, ili utakmica Premier, Serie A...? Au, sad mi niš nije jasno. Da nije možda kakvo svjetsko prvenstvo? Ali otkud Chelsea i Barca tamo, kad klubovi ne igraju osim na klupskom. Ali Chelsea nikad CL nije osvojio osim možda u Aziji, Africi... slično. De živ bio pojasni gdje bi se Barca i Chelsea mogli sastat. Sjoooooo!!!!! Care ne idi dalje. Sve se više provaljuješ. Vidi se da vas Messi pati. Naviknite se, još ni 25 nejma. \"Sasvim druga utakmica\" Sjoooo Messi, šta im to radiš?!?!?!!!!!!
1. Nisam navijAC rEALA NI bARSELONE, PRIMASERU NE PRATIM 2. Ne nije taj start, vec iz lige prvaka na Stemford Bridgeu ( sasvim druga uzakmica), 3. Jesam napacen sam od gledanja sudijskih krađa koju su Barseloni donijele tri Lige prvaka.
I bez tih silnih golova i rekorda,fudbalski mesija(kako ga neki zovu) ima \"ONO NEŠTO\"što ga toliko odvaja od smrdljivog ronalda i još smrdljivijeg regal madrida.
Bezbeli još jedan obožavatelj Čmarinhove škole mesarenja, u kojoj su ovakvi startovi gluma i fudbalsko umijeće. Ne mogu oni Messia namlatit koliko on njima može nazabijat. Što ga više mlate on im više zabija. http://i.imgur.com/ BQVi2.gif Klasična Čmarinhova škola nakon mesarenja. http://i.imgur.com/ K7GBL.gif Ali na kraju vazda bude http://imgon.net/di-IF5V.gif
Je l\' misliš na ovaj start Del Horna s te utakmice? http://i.imgur.com/BQVi2.gif Srećom niko ne pita takve za mišljenje.ba
@ SAS napacen si :) :) :)
ebes ti njega dok on ne predje na Islam!
Kepec, mladunce glodavca stahora.
Jest da najmanje pada u Barseloni ( za one koji tvrde da nikad ne pada - zuti kartoni pocetkom sezone il crveni za Del Horna protiv Chelsea), al za mene clan simulatorsko sudijsko miljenicko rukometnog udruzenja separatista NIKAD NECE BIT NAJVECI SVIH VREMENA. AKO ODE U NEKI POSTEN KLUB PA NASTAVI OVAKO OK _ IMA VREMENA. AL OVAKO NIKAD!
SAVJET KLADIONIČARIMA!!! Sigurne i lake zarade na kladionici nema. Nemojte nasjedati na dojave i trošiti novac na razne prevare i smicalice. Morate biti strogo disciplinirani i odrediti si početnu banku onoliko novaca koliko ste spremni izgubiti. Vaš ulog po jednom listiću ne smije prelaziti 10 posto banke. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Kod mene profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3780 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 20 530 kn, STANJE LISTIĆA: 31/66, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u pr
a jesi skroman messi
ne seri..