Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od Cristine, jeste.
Messi je trenutno najbolji igrač svijeta i zaista je veliki užitak igrati protiv njega. On je jednostavno najbolji i trenutno mu nema ravnog u svijetu fudbala,\" rekao je Marcelo.
pare cuda cine imas sve samo biraj sta ces trebu koju hos djece kolko hos
papak kupi sebi sta bolje od golfa 4 bez ratkapa
@Xavi si dje amidjaaaa hahahahah mozda si mu i babo, mi znamo da Messi ne zna bez tebe
MASHALA, ETO JOS JEDNOG \"MALOG ZELENOG\"
Ljubi ga amidža :)
Papak! Vise rijeci ne treba trositi na tebe.
joj mesia vozi se u golf 4
Hoce da kaze, ceka rođenje ko.pile.ta...kad bude oženjen i bude čekao dijete onda nek se javi, a do tad neka zna da su vanbračna djeca ko.pil.ad. Možda je i on sam ko.pil.e, vidi ga na sta lici , kepec , kvazidmodo! Samo se pitam da li su mu xavi i iniesta bili potrebni da sklepa k.op.ile...poznao je da je bez njih jos veca truba seoska ! hehehehehehehehehhe
VIDIM VALA KOLIKO JE SRETAN,JEDVA DOCEKA DA POBJEGNE U AUTO !!! HOBIT IZ BARSE-----REAAAAAAAAAAAAAAAAAL !!!
Prava je rijetkost da igrač Reala ovako nešto saopšti u javnosti, a očekuje se sada i reakcija Cristiana Ronalda.
Brazilski reprezentativac i član Real Madrida izjavio je danas brazilskom medijima kako je Leo Messi najbolji fudbaler svijeta.
jedan je mesi.....
pa zar je taj kepec sposoban za takvo nesto ...