Brazilac sve bliže Barceloni
0
Messi: Neymar je dobrodošao u Barcelonu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo udjoh da kazem SMRT PRIMITIVIZMU VOZACA GRAS-a!! I messija bi izbacili iz tramvaja!
bolje vas naso
a cek..a sto se REAL usutio...sve bilo dovodjenje Neymara na ljeto na zimu pa na ljeto u REal al ih mali ispalio...nece sa Ronaldom da igra hahahahaha iako su prakticki BRACA po jeziku.
pa to je top tema... dzeko.. mesi ...i ronaldo jlei sta ogdlumio .. a kad da hat trick to se ne spomene.. ev sad je jos dosao nejmar.. samooo sporot to pprevodite sa Goal.com :D brze to malo :P :P :P :P
@SARAJEVO: ima ba i drugih, tu su i Dzeko i Balo(teli) i Tevez :D
..sta ces..virtuoz na terenu...skroman i normalan van njega..malo je takvih danas a pritom i najbolji igrac...nek\' mu je dug zivot..
Ima jos igraca naravno, samo ako se prica o nogometu moras pomenuti i Mesija. Sta ces, momak rastura.
HEJ JA NE PRATIM OVA ZBIVANJA SA REALOM I BARCOM,AL STE NAPORNI SA MESIJEM,PA KO DA NEMA DRUGOG IGRAČA NA SVIJETU...