Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno najbolji ikad
U harmoniji sa svojom finansijskom porodicom!
Gospodin! Najbolji je !!!
Niko nije kriv sto je u Barc3loni Missaldo :)
"Nemam vise snova" Nedaa para zaspat'...
Pa ako zeli normalan zivot, sto je ozenio tu malu, sto nije nasao neku siromasnu i u skladu sa njegovim izgledom koja bi se udala za njega zbog njega, a ne love i statusa. Doduse vidjeti ce se za par godina kad slava prodje.
Rolf Messijeva djevojka (ne žena) je Antonella Roccuzzo i poznaju se još od kako su djeca bili.. Sjećam se da je Messi jednom izjavio "igrali smo se kao djeca, a bit će mi žena"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zato si insistirao na najvecoj plati i malo zaobilazio porez...
da ga nisi pomješao sa ronaldom? kada me messi tražio da mu povećaju platu?
da ga nisi pomješao sa ronaldom? kada je* messi tražio da mu povećaju platu?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"I volio bih da ne moram plaćati porez" hahahahha
messi je oslobođen optužbi da je on utajio porez http://www.telegram.hr/sport/leo-messi-osloboden-je-na-spanjolskom-sudu-optuzbi-za-poreznu-prevaru/
Nije istina! Ići će u zatvor na godinu dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)