Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spustite kapu legendi !!!!!!!
Ne razmisljam o picci, vise me zanima da drugi guze.
Realno Messi i nije lijep i zgodan, tako da nebi imalo ni smisla da se on tim hvali...
normalno,nije kao neki sto se hwale kako su lijepi,zgodni itd..Messi je skroman igrac a ujedno i najbolji na swijetu :) MES QUE UN CLUB !
JAO JESTE NAPORNI SA OVIM ČOVJEKOM
Koliko kosta taj Messi da ga dovedem u tim, nek ga vlasnik odmah stavi na TL, nije bitna cijena, samo steta sto nema specijalnost glavonja, ali i brz moze proci, trenirat ga u prekidima.
vidi ga osisao se. NAPOKON dobro si se znao..jos da mozes i tu majicu promjeniti...
Ovo isto kaze i Ronaldo, a lazu i jedan i drugi. Al et...
e zbog ovog i jest najbolji...
ako je ovo na slici messi ja sam jordan
idemo realovci all hail cesar messi i imperium barcelonum :P
razmisljas ti o njima itekako kao i CR da budemo realni to vam je na neki nacin bitnije obojici ! a titula je na dr mjestu !