Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
messi gospodin ! veličina i na terenu i van njega
Mediji su najobicnija gowna, to se najbolje vidi na primjerima Balotellija, Ibrahimovica, ili evo npr. Modrica u zadnje vrijeme. Najpametnije sto igraci i klubovi mogu uraditi je da uvedu silencio stampa i ignorisu ih.
@pep glup si.
a kako to majke ti u rangu, ako je messi postigao ukupno 82 gola za barsu i repku i 29 asistencija samo u barsi da ne brojim one u argentini,prosle sezone. i15 golova u ligi prvaka i 5 golova leverkuzenu,50 golova u la ligi. osvojena 4 trofeja prosle sezone. dok je isti ronaldo osvojio primeru,zabio 46 golova u ligi tacnije ukupno je zabio 62ili3 gola.PA KAKO SU ONDA U RANGU nemojte ljudi biti djeca pa i ptica na grani zna i vidi odlicno da je messi ispred za klasu.
Pregled svih prijateljskih utakmica koje su odigrane juce www.4fudbal.com Italy v England Belgium v Netherlands Ukraine v Czech Republic Austria v Turkey Denmark v Slovakia Scotland v Australia Croatia v Switzerland Mexico v USA Bulgaria v Cyprus Slovenia v Romania Hungary v Israel France v Uruguay Armenia v Belarus Serbia v Republic of Ireland Portugal v Panama Russia v Ivory Coast Estonia v Poland
@columbo glup si.
oadvojica su igracine i najbolji igraci danasnjice,tako da mislim da je posteno da sad ronadlo dobije nagadu..da ne ispadne totalna dominacija messija nad ronaldom kad su u istom rangu..
Eto nismo znali. Ali sta ima veze lijepo bi bilo da se svadjaju. Onaj Pele i Maradona me i dan danas nasmijavaju kad se pocnu prepucavati ko je bolji. Sta ima veze, ne ocekuje sad niko da ce se pobiti sakama ko huligani ali bez rivaliteta bi bilo dosadno i El clasico ne bio bio sa onakvom napetom atmosferom tokom citave utakmice. Nako se trude daju sve od sebe pa se nekada i malo razocaraju i pobiju ali to sve nakon utakmice uglavnom bude zaboravljeno. Ne bi ni Messi ni Ronaldo onako jaki bili da im nema rivala. Zabili bi maksimalno 30 i nesta i bili bi zadovoljni a vako stalno disu jedan drugom za vratom.
Jucer isti clanak napisan... pa jeste li vi normalni?!
dinGospo !!!