Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji, ne pobjeđuju najbolji igrači, nego najbolje ekipe... Messi jest uz Ronalda vjerojatno najbolji igrač današnjice, ali u nacionalnoj vrsti nema odabira igrača po želji, nego ko ima državljanstvo, a dobar je, taj igra! Kompaktan tim i srce u junaka donosi pobjede na ovakvim natjecanjima... Samo kad se sjetim lanjskog ljeta u Rusiji ❤️
@Raguseo joj druze sta ti bubas, pa da si malo pratio situaciju, znao bi da je Mesi bas i na proslom SP birao tim i sa kim ce da igra, te da se trenera mnogo nije ni pitalo.. On ima srece sto igra za Barsu protiv amaterskih klubova iz Spanije pa ih trpa sa 5:0, ali kada izadje izvan Spanije onda nestaje kao i Barsa.
Pas123, od kada ti pratiš fudbal? Od prošle godine? Znaš li ti da Messi ima najbolji prosjek golova po utakmici u historiji lige prvaka. Ista stvar je i za nokuat fazu. Ronaldo ima više golova isključivo iz razloga jer je odigrao više utakmica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skromno kao i obično
Ma hebo vas više Messi, pa poredite njeg i Ronalda i pišete da je Messi bolji iako nije s repkom ništa osvojio. Pa Ronaldo igrao protiv prvaka Evrope i svijeta tipa Engleska, Italija, Francuska, Njemačka, Holandija itd, a Messi ima samo Brazil koji je adekvatan protivnik
jbg svakako niste ni zasluzili da prodjete ni grupu
Ogromna razlika je između Messija i Ronalda u reprezentaciji. Ronaldo ne igra pod pritiskom i nije na meti navijača ni fanova nikada pa čak ni nakon debakla na sp2014. Messi je sa 19 godina osvoji sp za mlade olimpijske igre i jps debitovao na sp 2006 od tad su u njemu vidjeli sve i nekad se previše očekuje čovjek jednostavno nije izdržao. Ali igrati finale sp 2014 i finala copa americe 2015-16 je također dokaz jedne nogometne veličine i konstantnosti u reprezentaciji.
@Frakson10 , Ronaldo je osvojio EP tako što je u finalu izašao u 25. minutu. Messi je s Argentinom igrao 3 finala u 3 godine zaredom. Jedno izgubio golom u 116. minutu, a dva na penale. Na sva 3 od ta 3 takmičenja proglašen je najboljim igračem turnira dok Ronaldo nikad. Je l' Ronaldov trofej osvojen u utakmici u kojoj gotov pa i nije igrao slucajnim golom u produzetku kog je dao jedan od najgorih napadača na tom turniru toliko vrijedniji od ovoga sto je postigao Messi? hm
Ko igra njemu ne trebaju penali !
Kakvi penali, Brazil je bolji od vas godinama i to je to.
@POLAT123ALEMDAR da si gledao sinoć utakmicu razumio bi sve a ne da lupetaš u prazno
Gledao sam utakmicu i ne lupetam, to sto su pogađali dva puta okvir gola ne znaci da su bili bolji. Brazil ih zasluženo pobjeđuje godinama u bitnim utakmicama i to je to.
Mesi se vraca kuci
Mesi, mesi, nece ti skodi....
Kme kme