Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*50 golova u primeri :D
Jos uvijek si ljut....ma nemoj, a ono od prijetri godine u polufinalu si zaboravio, kada je bilo obrnuto i jos plus sramotno sudzenje, jedno 3-4 cista penala nisu svirana za Chelse, nisi se ni vidio u toj utakmici ni ti ni tvoji saigraci, Chelse vas je razvalio a vi iz jedne jedine sanse u zadnjoj minuti dajete gol i otisli ste u finale....tada ti nije bilo krivo.....fudbal se igra zbog golova, tada prije tri godine iz jedine sanse dali ste gol ovaj put iz 50 sansi samo dva gola , to ti je tako druze moj!!!!
simpatični su mi ovi ignoranusi, mrzitelji Messija i Barce... idite djeco nešto pojedite i smirite hormone...
Ja koliko sam shvatio on je vanzemaljac i čarobnjak. E sad se pitam kako on kao takav nije mogao napraviti baš ništa protiv Chelseaja. Odgovor je jasan. On nije nikakav čarobnjak, on je tuki ala muki.
Mesi je najbolji sa Barselonom ima sve sitnica --- Chealse je ove godine digao ligu prvaka ali nema veze neka je Mesi najbolji Argentina če biti prvak svijeta u Brazilu 2014 a Mesi najbolji na svjetskom prvenstvu I na kraju, Zlatna lopta narednih barem pet godina za Mesija ...........
Messi kralj :D
40 golova u primeri,,zlatna kopacka
najbolji igrac na planeti
Crkni Messi zajedno s Barsom.
ko se ljuti dobije kruti !!!