Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi svabo radilica
Moj Ronaldo, vjerovatno bi ti davno dobio Zlatnu loptu, da ne živiš u isto vrijeme kad i Messi...
eto do čega je dovela ronaldova prepotencija. kristijano je zaista vanserijski igrač, ali ga zbog njegovog ega svi OPRAVDANO ismijavaju.
hahahha stvarno bi mozda trebalo dati da i cristina nesto osvoji ( placko mali .... )
Predlažem... Da se Ronaldo, Messi i kladionice prije El Clasica dogovore da Messi da Ronaldu Zlatnu loptu pod uslovom da Ronaldo sebi da go u El classicu te da na taj način Barcelona, na kojoj je inače veća kvota, pobijedi u istom, te da taj način kladionice zgrnu brdo para te nešto daju i njima. A nas obične smrtnike ko j... jer ćemo se mi svakako natakarit jedni na druge zbog Barcelone i Reala...
Aha ha ha. Dooobar!!! Samo što to nije socijalna ustanova nego biranje najboljeg, što je Messi svakako.
Mileru, Ronaldo je osvojio zlatnu loptu prije nego je Messi prismrdio tom trofeju. A prošle godine ga je dobio na mućku zato shut up!!!
zapitajte se kakav bi Messi bio da je u Realu a kakav bi Ronado bio da igra sa Xavijem i Iniestom.toliko
Cuj Kaka dobio bezveze! Pa Milan je te ogdine osvojio Ligu prvaka!! Kaka je bio najbolji strijelac Lige prvaka te godine, a i izbacili su Manchester United ( mislim u cetvrtfinalu). Mada ima nekoliko primjera gdje bih se slozio s tobom. Npr. Sneider je trebao dobiti 2010.
Nakon toga je Müller bio u početnom sastavu u sljedeće dvije utakmice u Bundesligi, dok je Robbena trener Jupp Heynckes oba puta ostavo Robbena na klupi. Oj recenice tito dragi :S pa moze li nepismenije? :\\
Nakon toga je Müller bio u početnom sastavu u sljedeće dvije utakmice u Bundesligi, dok je Robbena trener Jupp Heynckes OBA PUTA OSTAVO Robbena na klupi.
ovaj cirkus koji se zove zlatna lopta ne pratim samo zbog one godine kada je sneider osvojio sa interom ligu,kup,ligu prvakai igrao sa holandijom finale sp!Naravno pobjednik je bio messi koji je te godine igro polufinale lp,osvojio ligu,kup i sa onim narkomanom u argentini popio 4 komada od švaba!
hahahahhahahaahhahhahahhahhhahahha
Ma kakav Mulla i sukanje, onako kako trci tako i razmislja - igra samo zato sto ni sam ne zna koju ce figuru ko sljedecu izvest - sto zbunjuje sve odbrane.
ae nek ga tvoja mama malo poduva ronaldu i meni pa da i ona dobije za najbolju igracicu aa??
joj milere jesi logican
Pa nije ovo rotacija predsjednistva FBiH pa da je sad red na Ronalda.. Ako statistike pokazuju da je on treba dobiti, inace...