Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi se nikad oko ovoga nece usaglasiti.Svako ima pravo na misljenje i to treba postovati.Pele.Maradona,Zidane,Messi,Ronaldo-Svi navedeni u vasim komentarima su fudbalski genijalci i hvala Bogu da smo ih mogli i da ih i danas-dan gledamo i uzivamo. Zivio fudbal...
Diego je daleko najbolji fudbaler ikad. Ronaldinho je bio na putu da ga dostigne, ali nije istrajao... Messi i Ronaldo jesu vrhunski igraci, ali nisu ta klasa. Messiu je Maradona dao svoju ulogu na SP i nije je mogao nositi na ledjima, jer jedan je Diego!
mali pingvinasti
definitivno uz maradonu i ronaldinha najbolji igrac svih vremena!!! LEO!
AHAHAHAHHAAH, zagrc zagrc, kašljuc kašljuc, pa jope, AHAHAHHAHAHAHA
kako si ti vickast
BOG: \"A Cristiano Ronaldo je bolji od Pelea. A Pele je bolji od Maradone!\"
Allah, Bog, Kralj, Šah, Mat, Pat, Remi, Lovac, Top.... MESSI