Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost, ti si stvarno glup ko tocak, da izvine biciklo..... Ti ni za trke konja nisi, ti ja ne znam sta si.....ali definitivno za fudbal nisi. Kakva ti je to samo glupa izjava cuj postigne momak 4 gola i odjednom najbolji na svijetu, a ukupno 5 ljudi na citavom svijetu su to uspjeli prije njega izvesti, a prije toga postici 2 hat tricka.....ma neeeeeeee, nije najbolji. Pa nije rukomet jadan ne bio pa kad neko postigne 4 gola ( I TO NA UTAKMICI LP-a) ono to je nesto sasvim normalno. Ili se suzdrzi od retardiranih komentara, ili prvo nauci malo o fudbalu pa dodji da komentarises...... Da ne povjerujes :|
Apsloutno najbolji igrac danasnjice....nisu ni ostali za podcijeniti ali Mesi pa pet praznih mjesta a onda ostali nek se poredaju. :)
okani se ti fudbala, gledaj trke konja, kuglanje, ritmicku gimnastiku.... fudbale nije za tebe.
Poredite me sa MESSIEM ? Hvala na komplimentu !
Dobar je Messi! Al ima samo jednu manu.Ne igra za BiH...a s nama mu je najveca sansa da osvoji SP
Samo se Dijamant i Messi smiju pominjati u istom kontekstu ostali su sprat ispod. Dijamant. http://bs-ba.facebook.co m/people/Pipo-Sa-x/100000965 839721
@glupost glup si glupko!!!
mourinho ce njega zaustaviti,kladim se!!!!!!!
Zao mi je sto Arsenal nije prosao, navijao sam za njih ali ujedno cestitam i Barceloni na postenom prolazu dalje. Wengeru jedino preporucujem da kupi bar jednog izgradenog napadaca jer sa Benterom, Rosickim i jos nekolicinom njih tesko da moze do kakve titule.
u ovom slučaju imaju pravo...da su rekli ovo za nekoga kao što je C. Ronaldo i druge furače ne bih se složio sa novinarskom konstatacijom, ali ovaj momak je sa 22 godine postigao ono što niko nije.
Novinari sutra da njihova mama da 4 gola u nekoj utakmici, odmah proglase nekoga najboljim. Pa svaki dan novi \"najbolji\" igrac na svijetu, zato sto je to Arsen Wenger rekao, ne kontam, moras biti glup pa da vjerujes novinama, to se cita iz zabave a ne nesto poucno i vrijedno znanja da izvadis iz toga. Gluposti.
Maradona, Pele, Zidan, Ronalado a i \"Pipin Dzeko\" su jedna VELIKA NULA
Hvala ovom momku što smo još jednom uživali u atomskom fudbalu. Nije bitno ko za koga navija, kada Mesi igra navijamo za fudbal iliti ga nogomet. Naklon!
volio bih da je arsenal prosao al ubica je ubica,fakat !