Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E odradi ga ovaj sudija za poštenu dnevnicu 😂😂😂😂
I sad ce meni nedim hodzic i takvi ko on poceti pricati bajke 🙈🙈
@MADRIDISMO2014 Sad ce Nedim Hodzic reci da nije Varcelona, da je cist penal i da Pessi zasluzuje zlatnu loptu jer je ne mora nista osvojiti sa reprezentacijom..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
FC VARcelona
@Malogradjanin , Ovo je sada treći svirani penal Barceloni ove sezone što je smiješno. sjetimo se utakmice Osasune protiv Barcelone i kada je sličan ovakav penal sviran za Osasunu u 85 minuti utakmice zbog igranja rukom Piquea. Napucana lopta u ruku sa 1m i to je bio penal i na kraju bilo 2-2.
Dok vi na penale pobjedjujete nema vas nigdje..
Koji cirkus. Pokloniše penal Barceloni. Nema veće štimaljke od štimaljke Barceloni.
Nebi bilo diskutabilno da je Ronaldo u pitanju
@Sin1Bosanski jer ne bi bio penal
Ovaj Sociedad je Realu u Madridu utrpao 4 komada, izbacili ih iz Kupa. Teska utakmica a penal kao penal, vazda ce neko reci da nije! Ove godine La Liga izjednacena kao nikada zqto sto su Barca i Real losi!
Gospodin čovjek bi ovaj penal u aut ošutao....
@samurajposljednji , znači Penaldo sigurno ne bi :D
@samurajposljednji , jbg kada su tom gospodinu protiv Atletica u superkupu poništili gol zbog igranja ramenom. Koja je tek to komedija bila
https://www.youtube.com/watch?v=Cbd764NuHFU 4:23 navijaci barse dali je ovaj start za zuti karton
Kakav var toberajabi.. Vidal je bio u ofsajdu prije nego li je centaršut upućen. A To se, naravno, ne gleda u varu...
Ne znaš pravila, pročitaj pravilo "druga akcija" pa se onda javi
@Nuna90 a i ruka je diskutabilna..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Penal,najmanje diskutabilan,Mesi zasluzio drugi zuti,obara i namjerno gazi igraca dok je ovaj na zemlji ali sudija ne mari. Treci zuti u tri zadnje utakmice,nesto ne stima.. Realno bi bilo da je nerijeseno ostalo
Bez obzira na sve jedan od najboljih igraca svih vremena, kada prestane igrati proci ce mnogo godina da se pojavi neko kao on.....
zasto var nije reagovo kad je mesi trebao dobit drugi zuti karton,nagazio igraca al postenski ili kada grizman sa leda rusi igraca na ivici 16 metara
Vi sto govorite VARcelona, ovo je treci penal u sezoni za Barcu. Prvi u historiji koji je dosuđen poslije intervencije VAR-a. Rokiju svaku drugu utakmicu dosudjuju penal iz nicega. Penal je bio zato sto je igrac dirao loptu rukom u podrucju ispod ramena sto mu je pomoglo da loptu ispuca glavom. Inace bi se odbila od njega i dosla Lengletu pred noge.
Pobjedili na njihov prepoznatljiv nacin
@Ene43957mzcfui , ovo je ipak Realov stil da dolaze do pobjede nakon penala :)
Jes barca grohnula. Pa ne moze njima vise ni sudija navuc koliko su losi. Nista nece osvojit ove sezone
Varcelona
Nevjerovatno je koliko si naporan sa svojom retorikom i nebulozama. Čime opravdavaš tako ponašanje? Jesi li ti d.e.b.il?
@fbUser1570049873 Izvinjavam se, komemntar se odnosio na ovog nedima i njegove nebuloze...
Ovo je tek sada treći svirani penal Barceloni ove sezone. Bilo je i vrijeme da i njima nešto sviraju. Ne mogu samo Realu... Iako ovo možda i nije bilo za penal.
@nedimhodzic , čemu minusi? Ja ostao u šoku kada je na ekranu pokazalo da je Messi izveo samo 2 penala ove sezone prije ovog.