Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako si tako glup svijuti ? Humanitarna utakmica bolan , humanitarna, ne igra se ni za pare, ni za bodove, ni za titule već je humanitarna k-r-e-t-e-n-u jedan ! A Messi je bolji i profesionalniji od onog ljepotana kojem je najbitnije frizura da je na mjestu
@belaj- g l u p si jarane, niko nije ni rekao da je ronaldo los.. Meni su obojica odlicni. Al to nema veze s ovim clankom, covjek je igrao humanitarnu utakmicu, tako da nije bitno kako je odigrao.. :)
Nema Xavija i Inieste i odmah belaj. E moj Messi............. haahaahahaahaha hhaahahahahahahaahah hhahaahahahahahh RONALDO MAŠINA (VOLJELI GA ILI NE) HAHAAHAHAHAAHHA
\"FK Sarajevo\" - \"Batko i prijatelji\" 6-6
Umjerenost, skromnost, postenje, profesionalnost u svakom intervjuu, sto ga i cini igracinom i ljudinom, za razliku od one cija ljepota se ne moRe niščim mjerit.
Cudo ovi iz Totalsporta (totalni kreteni, btw) nisu stavili naslov kao prosli put \"Messi blistao u revijalnoj utakmici\"
Vidi sile i igraca, bolja Bracina ekipa iz vodovoda