Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa igraju napad, a Avdija je sam postigao cetvrtinu golova za BH na SP...
amire... Ronaldo ima isto golova kao Messi i Neymar ove sezone u ligi pa jebem mu mater priznaj te da je covjek masina jel to toliko tesko dao je 2 hattrika i 1 superhattrik u zadnje 4 utakmice, ima vise golova nego utakmica u Realu i to niko trenutno na svijetu nema, i bolje jos malo tu ruku provjeri jer ruke nije bilo.
Vise Ronaldo sam hahah :D
Logično kada Messi i Neymar igraju za Barcu dok se u Realu igra da Ronaldo zabije gol. Zato Barca i jeste prva. A i taj Ronaldo ima 3 gola iz penala i jedan rukom što je jučer postigao tako da bi imao samo 2 gola više od Neymara i 3 od Messija ako mu se to oduzme
Cuj penali da mu se oduzmu HAHAHAH pa i to su golovi kao i svi, sinoc je mogao i 5 zabit davao je asistencije samo sto benz ne zna.. zatucani katalonci :))
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Jos i Suarez ako bude u formi kad se vrati....Real je uhvatio formu bice super derbi, a i LP kad se uzme u obzir Celzi, Bayern, City...
jos kad pocne suarez da igra taj trojac ce da cini cuda u napadu
messi bi mogao da malo zaostane za neymarom dok odsluzi svoj rok u 'apsu za utaju poreza...