Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj video je kad je gospoda igrala fudbal. Sad sve go klošar, bez poštovanja, manira ali sa puno novca i puno ega.
@jamie15 Pa to je to što ja kažem. Sve go klošar bez dana škole, mrvice poštovanja, odgoja, obrazovanja. Jedino što znaju je trčati za loptom kao cuke. Igrao se fudbal za novce ali nikada kao danas ;)
Sinoć još jedna čista krađa Barcelone. Slučajnost?
@ante k: Ko je kriv sto Ronaldo nije znao postici gol sve do proslog kola? Saberi se malo.
da ste stvarno "vise od kluba" progutali bi iskomplekirane glave i pozdravili svjetske i evropske sampione..
A zar niste maloprije objavili tekst gdje kazete da je messi najveci ??? pa zasto ne doceka Ronalda i drustvo i cestita im ??? allaha mi ovi sa kliksa nisu dobri od jutros... Cak sam saznao da i kedi spada u vrstu kamiona... nikad dosadno sa vama :) :) :)
Raul i Pujol... to je bio nogomet...
osvoje sve naa ne svirane offside iz kojih su dali golove i penale crvene kartone za protivnicke.igrace namjestanje klubova u knock out fazi tako da dodju do finala da ne odigrajj jednu jaku utakmicu iii oni prvaci... oni suu cist primjer nepravde u fudbalu
Uskoro ce se Barca sastati sa Chelsea u LP, tad se najbolje moze covjek prisjetiti sta znaci kradja u Fudbalu tj. 2009, Drogba -Ballack itd itd PS: To je jedna od mnogobrojnih, ali NE NE samo Realu se pomaze izvinjavam se ;-)
A ja direktora i qrca...pa ako on nije upoznat Real jeste osvojio ligu prvaka kao i spanjolsko prvenstvo... Samo dokaz koliko se postuje neciji uspjeh...
Ne znam da li je neko od Vas citao izjavu Barcinih visokih, kao spalir samo ako smo i mi u tom takmicenju kao po pravilu tako ide, a odmah dosao dokaz 2006 SEVILLA osvojila UEFA CUP i naredno kolo s Barcom igrala, i Barca spalir napravila naravno a takmicili su se u LP a ne u Uefa Cup.. hehehehe Koji smradovi iskompleksirani, boli ih sto REAL 2014-2016-2017 osvojio LP sto nikada nece uspjeti tako.. :)
Pudjemon diktira iz sjene , naredba presjednika u izbjeglištvu.
Nikad' se malim klubovima i igracima ne pravi spalir...
@ante k Zato i kazem.. Klubovima poput Reala, Zelje i Partizane se ne pravi spalir
Kazni ih Ronaldo zato.
Gdje ces praviti spalir fasistickom govnetu od kluba...
Da nisam FUdbaler bio bi MAnekeN
PUTA MADRID
puta madre
Real je klub ciji se igraci najvise dopinguju , sudije pomazu i naravno fifa -mafia , sve na mucku