Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kojim slucajem Ronaldo zabio na ovakav nacin go, naslov na sajtu bi bio \'\'Pogledajte kako je Ronaldo nesportski postigao go Atleticu\'\' , a komentari raje bi bili tipa : vidi ovog pedera, sta hoce ovaj zalizani i slicno. Ali posto je to Messi uradio onda je to nevidjena majstorija i prodavanje fore suparnickoj ekipi. ..
Nije to nikakva \'\'fora\'\' ili prevara, već sudija ne mora uvijek svirati čime bi dao dozvolu da se izvededosuđeni prekršaj. To pravilo zna svaki igrač, prema tome ne razumijem čemu protesti igrača Athletica!
sramota da ovo uradi jedan takav igrac
Je li Barca pobijedila golovima iz ofsajda i rano izvedenog slobodnjaka? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wYwhAYV33VE Ziku sto messi kao pravi cigan nakon sto je rukom igrao i to namjerno, zabio gol i govori sudiji kao no no no nisam je ni tako. Kakav cigan
sportski nema šta... vidi se da je argentinac, šugav, ha ya... juče i rukom igra namerno... pre par sezona rukom dade gol... šugav ba.. ovo najbolji igrač? ovo je sramota!
Joj seljaka Messija sto se raduje na ovom snimku iz 2008. Raduje se is lavi kao da je zabio gol ne znam ti sta. Ne znam ko ne moze dati gol kada je prazan. Zaboravio sam do sinoc koliki je on seljak i cigan. Evo malo pogledajte kakvi to cigani igraju za ovu fair play ekipu. Ja stvarno nisam vidio ekipu da toliko simulira i da ide na eventualni crveni karton za protivnika. I to non stop, nevazno koja ekipa. Sramotno morate priznati. http://www.youtube.com/watch?v=_tD8v6f8zqU
Magični Messi
Kako ga nije stid da slavi ovakve golove, ovo bi i ja pogodio, golman stoji uz samu stativu...
Ne kaze se odmakeli nego odmakli. Eto samo da znas da naucis pricati a i pisati
Ovakvi golovi su shupacki i nesportski, tipicni za npr. argentinsku i rumunsku ciganiju kojima nije bitno sto su hinje i cak uzivaju u tome... ali sva krivica u ovakvim situacijama opet i po ko zna koji put pada na sudiju koji ovo jednostavno nije smio dozvoliti.
Pa koji ste vi glupani. Ako je ovo nesportski, onda je nesportski i probaciti protivnicklom igracu loptu kroz noge, il nesto slicno. A sto se tice ovih sto krive sudije, pravila kazu da cim se sudija okrene prema golu moze se poceti igrati, osim ako on prethodno ne pokaze na pistaljku, tada se mora cekati. ;)
Ljubomorne duše mogu da ga puše, bra\'o Messi, Visca el Barca :)
Messi = argentinski cigan. Barcelona fair playa nije nikad vidila, sjetite se šahtjara. Dok se covjeku pomoć ukazivala barca zabila gol da slučajno ne bi izgubila. Jeste vidjeli i sudiju kako pokazuje rukom messiju da puca dok se ovi namjestaju. Sramota za barcelonu, nema sanse da bi navijao za takav tim. Uz predivan supacki potez messija ostetise sudije atletiko barem jos 2 puta i to ciste situacije. Jos jednom sramota.
jedini nacin da messi zabije go iz slobodnjaka je da golman ne gleda
nije umijece (upitno), ali jeste inteligencija, a inteligencija znaci sposobnost snalazenja u raznim situacijama... MESSI KING!!!
www.smjesne-slike.blogspot.com
zašto spominjete Ronalda kad nije ni igro 2008 u R.Madridu