Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošalji ti njemu metar brašna, vreću rize i karton ulja za promjenu! Hebo te dres i samoreklamisanje! Zaradjuju milijone! Posalji konvoj hrane!
Messi nema twitter profil, niti ikakve veze sa ovim. Ovo mu je vjerovatno ova televizija poklonila.
@Herodot ali su i kurdi i arapi muslimano ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daj momku sta keša. nek pokusa koliko toliko omoguciti normalan zivot
Idiote Kurdi i Arapi nisu braca, veca smo braca mi Slaveni sa Balkana pa se koljemo svako malo
ovo nije messijev twitter
jebe se njemu za taj dres ,bolje da si mu poslo sty da jede
jebe se njemu za taj dres ,bolje da si mu poslo sty da jede
Zar novi dres Barçe nije la vodoravnim linijama?
#FAdileOprosti Mogao bi i ti ubuduće reprezentaciji BiH radi ŠTEDNJE a obzirom na psotignute rezultate, donirati dresove od plastičnih kesa. UMJESTO TOGA , TI FUBALSKOM SAVEZU BIH DONIRAO GEODESTSKI ZAVOD POVRŠINE 10 000 kvadratnih metara !
Sada kada su ga uhvatili nadam se da ce institucije odraditi svoj posao kako triba.
Ovo uopste nije original dres. Nit ima znak NIKE gdje treba, a i ako to nema, onda pogledajte pravi dres sa uspravnim linijama, gdje mu stoji grb Barcelone. Grb stoji tacno na sredini plave linije, ovdje je malo pobjegao :)
...ovo mu mesi skinuo i dao svoj dres 😂