Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Run forest run
Al pazi mu fore: Izgubim u finalu, cijelu utakmicu ne napravim nista i uz to promasim penal. Logicno, svi te napadaju posle utakmice. Sta uradim? Kazem da napustam reprezentaciju, prebacim paznju na to, svi me mole da ostanem, za utakmicu me niko nista ne pita, nakon nekoliko vremena kazem da cu ipak igrati za Argentinu i svi sretni izadovoljni. Za utakmicu me i dalje niko nista ne krivi i ne pita, dobro meni-dobro njima..
Ma nagovorit ce ga a i treba. Bas mu je odluka bezveze sa 29. godina i formom koju ima i koju ce sigurno imati jos par godina ako ga povrede zaobidju!
Tuzlak nije to, nego ih savez zajebava, mito i korupcija, pa odose im i Higuain,Aguero
@tuzlak458 Ma pusti tu pricu i tvoje opsesivno opravdavanje tvog miljenika. Jesi l' ozbiljan i mislis da Messi i sa istim doprinosom ili cak sa manjim i dalje nece biti ubjedljivo najbolji igrac Argentine? Ne oprasta se od reprezentacije sa 29. godina a pri tome zdrav i u formi i kraj price. Novog Messija ce najlakse napraviti tako sto ce neki talenat imati priliku igrati s njim, vidjeti kako to najbolji rade, a ne tako sto ce otici!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda kazu Messi najbolji nogometaš svih vremena..jeste ali u nekom paralelnom univerzmu..dok balavi slino nesto ne osvoji sa Argentinom, Pele i Maradona su nogometni bogovi i najveci ikada koji su šutali loptu, bez obzira što su nogomet '70. i '80. i nogomet danas, skoro pa dva razlicita sporta!
@Pablo_Escobar Maradona nije nikada lp osvojio,a Pele nikada u Evropi nije igrao. Svako ima nesto...
Koliko god je Messi dobar igrač, toliko je ovo katastrofalno urađena statusa koja ne podsjeća na njega ni 3%. Pa sad možete misliti...
ostace cifut ako mu date milione a ne beton
Najveći svih vremena !
cetri izgubljena finala s repkom toliko o "najvecem" nisu oni zidanu ni do koljena
@DrzavaBosnaaPonosna koliko ono krojf osvoji sa repkom a zidan mu ni do koljena
PRIKAŽI ODGOVORE (4)