Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli su ga lagano saltat. Dolaskom Neymara imam osjecaj da je Messi totalno pao u igri ... Ne znam mozda grijesim al bar ja takvo vidjenje imam :)
Ne znam kakvu bi ulogu u torpedu dobio?!
boli me kuuuurac.,.,
Sad će biti golman..
Koliko znam ovu poziciju iza napadaca igra i u svojoj repki,a tamo se bas nesto i ne vidi tj. ne godi mu to mjesto!
Lose znas, tj pricas otprilike. Cuo si par mrzitelja Messija ili ljubitelja Ronalda kako su prosuli standardne gluposti, a i pojma nemas kad si posljednji put pogledao utakmicu Argentine. Ali hej! Sto bi te to sprijecilo da budes strucnjak i da dajes svoje misljenje! Pa ja, samo blebeci :)
@bliclol , aj mi objasni kad tako dobro znas situaciju kako ce igrat iza 3 napadaca kad igraju 4-3-3 ? sta ce igrat sa 2 vezna i messijem u sredini ? nema smisla fakat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)