Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mislis kako je nama dragi messi kad nam ponistise kol potiv nigerije
@mandolina Zar još mislite o tome? Da smo igrali od početka do kraja kako treba ne bi sad pričali o tome.
Smori covjek. Vec se 20 puta opeostio.
Eto protiv koga Messica igra, Urugvaj, Argentina i Brazil su jedini svjetski prvaci i s kim se to Messi bori?? A Ronaldo?? Tko je sve iz Evrope bio svjetski prvak? Kada uzmete Njemačku, Španiju, Italiju, Englesku, Rusiju, itd... Sve Sp prvaci bili, pa opet pljujte po Ronaldu.
Ovdje se jasno vidi razlika izmedju messija i ronalda. Ronaldo je prije svega gospodin, a onda i veci igrac od ovog kloca.
Jesi i našao sa kime ćeš ga poredit. Sa likom koji nema pojma šta je fair play. Kakve su komentare on i njegova familija davali nakon zlatne lopte Modriću? Zašto ROnaldo nije čestitao Modriću a bio mu je suigrač? Kakve je komentare davao nakon crvenog protiv Valncije ove sezone u LP? A na onom EP vrijeđao Island i davao izjave kako su mala nacija koja je došla na EP samo da se brani.
Da ne spominjem da ne zna gubiti i da nikad nikome neće da čestita kada izgubi i uvijek prvi bježi sa terena. O simuliranju i udaranju protivničik igrača neću ni da govorim. Messi je gospodin u poređenju sa njim.
Papak. Ronaldo je za ovog papka veliki gospodin.
@the_user - Papak je Ronaldo,... miš mali koji samo šuti... ovaj barem otvoreno govori i napada kriminalce
@the_user , Jesi i našao sa kime ćeš ga poredit. Sa likom koji nema pojma šta je fair play. Kakve su komentare on i njegova familija davali nakon zlatne lopte Modriću? Zašto Ronaldo nije čestitao Modriću, a bio mu je suigrač? Koliki jad moraš biti? Kada je Iniesta dobio onu nagradu 2012 godine messi je bio stetan kao da je on dobio. Messi je za Ronalda jedan veliki gospodin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prica istinu
Ovdje sve komentari kao da pisu najbogatiji i najpoznatiji ljudi planete. Halo. seratori .... radi se o Messiju ... covjek igra lopte malo bolje od vas .... ili ste neotkriveni talenti ?????????
Pisaj ga eto sve zna levat igraj lopte i ne seri bogati Mesi
Kad si glup jednom napustio repku i vratio se tako ti i treba
Hajde ne prdite bezveze, kakve dvije godine kazne?!
koji luzer za reprezentaciju nikad nista nije osvojio
@ReufReuf Malo manji luzer od Dzeke, ovaj bar igra Copa Americu, Dzeko ne moze evropsko ni naopako
@ReufReuf Šta si ti osvojio u životu, ako je Messi luzer?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smeće bio i ostao. Argentina će 1000000 puta igrati bolje bez njega. Samo medijski navikan, a vjerovatno on i Barca plaćaju te medije. Da mi ga bi vidjeti u Engleskoj, Njemačkoj, Italijanskoj ligi.
@Habensiemerdevine ko si ti ili vi sto kazete kako bi igrao u drugim ligama??? Neki bitan faktor??? Ko je ste vi da vam se on mora pravdat ili dokazivati??? Covjek medju najboljima igracima u historiji osvojio sve sto se moglo osvojiti ima porodicu igra u jednom od jacih klubova svijeta i sta sad on mora otici u englesku ligu da bi se vama dokazivao??? Jadni ste nazvat ce stadion po njemu dobit ce statu u jednom od najljepsih gradova svijeta dok to neki igraci mogu samo sanjat
@Habensiemerdevine o cemu ti to pricas? pa vise je dao golove engleskim ili njemackim top-ekipama nego sto je odigrao utakmice protiv njih...sad zamisli kako bi tek unistio njihove prosjecne ekipe kad ni top ekipe engleske ili njemacke nisu neki problem za njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osudjeni kriminalac o postenju hh
Plačljivko