Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce im kad je propo ko kauč.
Još da se i Pjanić vrati,bili bi najjači tandem.
Taman se klub malo oporavio od finansijskog pustošenja kojeg je napravio sad ga treba dokrajčiti..
Messi se njima isplati samo zbog marketinga ako ni zbog cega drugog. Messi je zlatna koka i sa njim ne mozes biti na gubitku
u sro bih volio da se vrati sve bi im se tamo poremetilo
Sta ih ima poremetiti . Bez njega 2 godine grupu ne mogu proci a lige i kupove su redovno osvajali i sa njim
Sta ih ima poremetiti . Bez njega 2 godine grupu ne mogu proci a lige i kupove su redovno osvajali i sa njim
Bilo bi lijepo da tu zavrsi karijeru. Znamo da je ljubav obostrana samo je pitanje koliko ce mu para ponuditi. Ako pristane na neku "normalnu" platu mislim da ce se brzo dogovoriti. Ako bubne cifru ne znam tipa 40 miliona po godini ne znam sta ce se desiti. Ako je istinska ljubav pare ne bi trebale igrati preveliku ulogu. Vidjecemo.